Τα κυδώνια και τα δαμάσκηνα έχουν την τιμητική τους δηλαδή αυτόν τον μήνα!!!!! Το κυδωνόπαστο θα δοκιμάσω να το φτιάξω λίαν συντόμως! Φιλιά, καλό βράδυ!
Καλημέρα. Ευκαιρίας δοθείσης μπήκα και είδα τις αλχημείες σου με τη μετατροπή της μαρμελάδας δαμάσκηνο σε σάλτσα και ενθουσιάστηκα. Το Hardcore movie είχε πάντα μια θέση στους πειραματισμούς μου. Έχω μαγειρέψει ψαρονέφρι με μαρμελάδα πορτοκάλι και μουστάρδα και έγινε εξαιρετικό. Τη σάλτσα δαμάσκηνο ήδη την ονειρεύομαι δίπλα στη γαλοπούλα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Φιλάκια!
Deli μου,απ΄όλα τα καλούδια φτιάχνεις!Όλα είναι εξαιρετικά,πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων! Εκείνο που θέλω να φτιάξω είναι το κρέας με τα κυδώνια και τη σάλτσα δαμάσκηνο-υπέροχη γευστική πρόταση!Αυτή η συνταγή μου είχε ξεφύγει,κοίταξα την ημερομηνία και...ήμουν Αθήνα τότε και είχα αρρωστήσει-είπα κι εγώ... Φιλιά!
Τσιμπάω μια ελίτσα που λαχτάρισε και το μωράκι και φεύγωωωω... Οι υπόλοιποι πειρασμοί δεν είναι της ώρας. Πολύ όμορφα όλα, γεια στα χέρια σου! Καλό μεσημέρι, φιλάκια
Βίκυ τι περιμένεις; Δεν κατάλαβα! Η συνταγή για κυδωνόπαστο είναι το αμέσως επόμενο ποστ!
Έλενα, καλή επιτυχία!
Νίκη, όλες οι συνταγές, εκτός από τη μαρμελάδα κυδώνι, υπάρχουν ανα πατήσεις τα λινκ.
Λίνα, όλα τα καλά έχει!
Ρένα, η σάλτσα δαμάσκηνο υπάρχει από πέρυσι, αλλά θα βάλω άλλη μία.
Ειρήνη! Επίτέλους κάποια να εκτιμήσει το hardcore μου και να με νιώσει! χαχα! Μα δεν ξέρεις τι καλή που ήταν! Στο μεταξύ, έχω ακόμα στο ψυγείο από πέρυσι και δεν έχει πάθει τίποτα!
Κι επειδή τα περισσότερα τα έχω ήδη φτιάξει θέλω αυτό που είναι στο ψυγείο ακόμη!!! Θα το φτιάξω όμως που θα μου πάει ελπίζω να βρω μόνο δαμάσκηνα το Σάββατο.
Καλημέρα Καλά τί νοστιμιές είναι αυτές! Οι αρχαίοι Έλληνες τρώγανε ψητό κρέας με κυδώνια. Τότε δεν είχαν φτάσει οι πατάτες στην Ευρώπη. Αναμένω τις τσακιστές ελιές. Θα θελα να φτιάξω τις δικές μου!!!
Υπέροχες οι συνταγες σου
ReplyDeleteΑυτό που θα ηθελα πολύ να δω είναι το κυδωνόπαστο Δεν έχω φάει ποτέ και μοιάζει σαν λουκούμι
Περιμένω
Φιλιά πολλά
Τα κυδώνια και τα δαμάσκηνα έχουν την τιμητική τους δηλαδή αυτόν τον μήνα!!!!!
ReplyDeleteΤο κυδωνόπαστο θα δοκιμάσω να το φτιάξω λίαν συντόμως!
Φιλιά, καλό βράδυ!
Καλημερες στο νησί.. Κικη είμαι ανυπομονη για το κυρίως πιάτο σου με τα κυδωνια..περιμενω με αγωνία την συνταγή σου..
ReplyDeleteΚαλημέρα.
ReplyDeleteΑυτός ο μήνας βλέπω είναι πλήρης και τέλειος. Έχει απ' όλα, τι να πρωτοδιαλέξει κανείς.
Είμαι σε αναμονή, σηκώνω μανίκια και περιμένω τις συνταγές σου, κυρίως τη σάλτσα δαμάσκηνο για ψητά :)
ReplyDeleteΚαλημέρα. Ευκαιρίας δοθείσης μπήκα και είδα τις αλχημείες σου με τη μετατροπή της μαρμελάδας δαμάσκηνο σε σάλτσα και ενθουσιάστηκα. Το Hardcore movie είχε πάντα μια θέση στους πειραματισμούς μου. Έχω μαγειρέψει ψαρονέφρι με μαρμελάδα πορτοκάλι και μουστάρδα και έγινε εξαιρετικό.
ReplyDeleteΤη σάλτσα δαμάσκηνο ήδη την ονειρεύομαι δίπλα στη γαλοπούλα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Φιλάκια!
Deli μου,απ΄όλα τα καλούδια φτιάχνεις!Όλα είναι εξαιρετικά,πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων!
ReplyDeleteΕκείνο που θέλω να φτιάξω είναι το κρέας με τα κυδώνια και τη σάλτσα δαμάσκηνο-υπέροχη γευστική πρόταση!Αυτή η συνταγή μου είχε ξεφύγει,κοίταξα την ημερομηνία και...ήμουν Αθήνα τότε και είχα αρρωστήσει-είπα κι εγώ...
Φιλιά!
Τσιμπάω μια ελίτσα που λαχτάρισε και το μωράκι και φεύγωωωω... Οι υπόλοιποι πειρασμοί δεν είναι της ώρας. Πολύ όμορφα όλα, γεια στα χέρια σου! Καλό μεσημέρι, φιλάκια
ReplyDeleteΤι να πρωτοδιαλέξω! Τα θέλω όλα! Και να φάω και να πιώ!
ReplyDeleteκαλησπέρα Κική
ReplyDeleteόλα, ένα κι ένα!
Σας τα χαρίζω όλα, αρκεί να μην αγγίξετε το κυδωνογλυκό κουταλιού!
ReplyDeleteόλο δικό μου, πω πω τι ζημιά είναι αυτή βραδυάτικα...
ΩΩ!
ReplyDeleteΟκτώβριος ο μήνας του κυδωνιού και της δημιουργίας στην κουζίνα !
(θα φτιάξω ελιές τσακιστές:-))
Βίκυ τι περιμένεις; Δεν κατάλαβα! Η συνταγή για κυδωνόπαστο είναι το αμέσως επόμενο ποστ!
ReplyDeleteΈλενα, καλή επιτυχία!
Νίκη, όλες οι συνταγές, εκτός από τη μαρμελάδα κυδώνι, υπάρχουν ανα πατήσεις τα λινκ.
Λίνα, όλα τα καλά έχει!
Ρένα, η σάλτσα δαμάσκηνο υπάρχει από πέρυσι, αλλά θα βάλω άλλη μία.
Ειρήνη! Επίτέλους κάποια να εκτιμήσει το hardcore μου και να με νιώσει! χαχα! Μα δεν ξέρεις τι καλή που ήταν! Στο μεταξύ, έχω ακόμα στο ψυγείο από πέρυσι και δεν έχει πάθει τίποτα!
Ελένη, είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν!
Εύα Π περιμένεις μωρό;;; Με το καλό!!!!
Bog mama, έλα! Θα τα τσακίσουμε μαζί!
Μαριλένα, μερσί!
Αφήστε κάτω το κυδώνι! Είναι της Μπέττυς!!! χαχα!
Νατάσσα, εγώ ελιές φέτος δεν φτιάχνω!
Κι επειδή τα περισσότερα τα έχω ήδη φτιάξει θέλω αυτό που είναι στο ψυγείο ακόμη!!!
ReplyDeleteΘα το φτιάξω όμως που θα μου πάει ελπίζω να βρω μόνο δαμάσκηνα το Σάββατο.
Ελιές βλαστάδες με λεμονόφλουδες και μάραθα! Μμμμ. Τρέλα....
ReplyDeleteΞανθή, εμένα πάντως, μου άρεσε πολύ!
ReplyDeleteΙωάννα, τσίμπα μία!
Καλημέρα
ReplyDeleteΚαλά τί νοστιμιές είναι αυτές!
Οι αρχαίοι Έλληνες τρώγανε ψητό κρέας με κυδώνια. Τότε δεν είχαν φτάσει οι πατάτες στην Ευρώπη. Αναμένω τις τσακιστές ελιές. Θα θελα να φτιάξω τις δικές μου!!!
Άρη, κάνε κλικ πάνω στις λέξεις "τσακιστές ελιές" για να δεις πώς θα τις φτιάξεις.
ReplyDelete