Monday, October 12, 2015

Λαζάνια με μπέικον και ντοματίνια

Για τα ζυμαρικά...να μην τα ξαναλεω...In love! Όλες τις ώρες, γρήγορα, εύκολα, ανά πάσα στιγμή. Ξεκινάω την εβδομάδα με εύκολη και γρήγορα συνταγή, για εργαζόμενες γυναίκες και όχι μόνο!

 
Λαζάνια με μπέικον και ντοματίνια
Υλικά
1 πακέτο λαζάνια
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
100-150 γρ. μπέικον σε κομματάκια (κυκλοφορεί στο εμπόριο με χαμηλά λιπαρά)
1 κούπα γάλα ελαφρύ
2 κ. γ. κορν φλάουρ
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι.
Όπως είναι ζεστό το μάτι και η κατσαρόλα, βάζουμε το μπέικον και το γυρίζουμε για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε και τα ντοματίνια και ανακατεύουμε, όχι για πολλή ώρα γιατί λιώνουν εύκολα.
Ρίχνουμε το γάλα ανακατεμένο με το κορν φλάουρ, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να πάρει μια βράση για να πήξει ελαφρώς.
Ρίχνουμε και τα λαζάνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Καλή εβδομάδα!

6 comments:

  1. Α πολυ ωραια ιδεα η ψευτομπεσαμελ ωστε να τυλιχτουν τα ζυμαρικα μεσα σε μια ωραια σαλτσα!! Τα υλικα ολα αποδεκτα κι αγαπημενα. Βαλε αυθονο μαυρο πιπερι κι ερχομαι για γευμα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φρεσκοτριμενο κιόλας ;-)

      Delete
  2. Λαχταριστό το πιάτο που ετοίμασες Κική μου με τα λαζανια!

    ReplyDelete
  3. Το καλύτερο φαγάκι!!!

    ReplyDelete