Γιάννη, δε θα έβαζα ανθρακικό σ' αυτή τη νόστιμη λεμοναδίτσα. Για να κάνεις ανθρακικό μπορείς να προσθέσεις λίγη μαγειρική σόδα αλλά αντίθετα από όσα πίστευαν οι παλιότεροι, κάνει κακό παρα καλό στο στομάχι. (πέρασα;)
Εγώ θέλω μια συνταγή για μια λεμονάδα για 1 (ολογράφως ΕΝΑ) ποτήρι του νερού που γίνεται σε 2 (ολογράφως ΔΥΟ) λεπτά οταν γυρνάω σπιτι και δεν εχω όρεξη για ΤΙΠΟΤΑ αλλο ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή παρα μονο να ξεδιψάσω ΣΥΝΤΟΜΑ με μια δροσερη λεμοναδα με παγακια. Μια λεμονάδα που δεν θα μου καθεται η ξυνιλα στο λαιμο και οχι πολυ γλυκια ωστε να μου ερχεται αναγούλα!
καταπληκτικη......αν θελουμε με ανθρακικο τι κανουμε??? (προσεχε ειναι ερωτηση παγιδα)
ReplyDeleteΚαλη άρχή στην Μικρή Κουζίνα !!!!
ReplyDeleteΓιάννη, δε θα έβαζα ανθρακικό σ' αυτή τη νόστιμη λεμοναδίτσα. Για να κάνεις ανθρακικό μπορείς να προσθέσεις λίγη μαγειρική σόδα αλλά αντίθετα από όσα πίστευαν οι παλιότεροι, κάνει κακό παρα καλό στο στομάχι.
ReplyDelete(πέρασα;)
CGP, ευχαριστώ πολύ!
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ BLOG
ReplyDeleteΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ
ΦΙΛΙΑ ΡΑΝΙΑ
Ράνια ευχαριστώ!!! Φιλιά!
ReplyDeleteΜόλις την έφτιαξα!
ReplyDeleteΠολύ ωραία, δροσερή και ελαφρια!(ισως την επόμενη φορά να βάλω λιγότερη ζάχαρη, γουστα είναι αυτα!)
Ευχαριστώ πολύ! Ναι. Αν σου φάνηκε πολύ γλυκιά, μείωσε τη ζάχαρη. Είναι θέμα γούστου!
ReplyDeleteΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό ανθρακούχο
ReplyDeleteΕυχαριστούμε για το τιπ!
ReplyDeleteΕγώ θέλω μια συνταγή για μια λεμονάδα για 1 (ολογράφως ΕΝΑ) ποτήρι του νερού που γίνεται σε 2 (ολογράφως ΔΥΟ) λεπτά οταν γυρνάω σπιτι και δεν εχω όρεξη για ΤΙΠΟΤΑ αλλο ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή παρα μονο να ξεδιψάσω ΣΥΝΤΟΜΑ με μια δροσερη λεμοναδα με παγακια.
ReplyDeleteΜια λεμονάδα που δεν θα μου καθεται η ξυνιλα στο λαιμο και οχι πολυ γλυκια ωστε να μου ερχεται αναγούλα!
Έχει ωραιότατες όπως τις περιγράφεις το σμ.
ReplyDelete