Wednesday, September 21, 2011

A miniature life-Mini gourmet cuisine. Δεν ξέρεις αν θες να τα φας, ή να τα φορέσεις!

Την Ανθούλα τη γνωρίζετε; Αν όχι, μπείτε στα μπλογκ της να τη μάθετε! Η Ανθούλα έχει το ταλέντο να φτιάχνει σε κοσμήματα, αυτά που εμείς φτιάχνουμε για να ικανοποιήσυμε τους γευστικούς μας κάλυκες και όχι μόνο! Σε ένα ταξίδι μου στην Αθήνα εδώ και καιρό, η Ανθούλα έτυχε να κάνει μια μίνι έκθεση και είχα τη χαρά να βρεθώ εκεί εντελώς τυχαία! Κάνετε κλικ για να δείτε καλύτερα τι όμορφα πραγματάκια φτιάχνει, τα οποία μυρίζουν κιόλας! Όσο για μένα, δεν αντιστάθηκα σε cup cakes-σκουλαρικια για μένα και την κόρη μου, σε ένα μπισκοτένιο δαχτυλίδι και πήρα και δωράκι από μια ψυχή, μια όμορφα τάρτα-δαχτυλίδι, που κοσμεί πλέον το χέρι μου!




11 comments:

  1. Η απάντηση από μένα είναι ότι θα τα φάω...Καλημέρεςςςς!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα Κική :) Καλό Φθινόπωρο!
    Εξαρετική η δουλειά της Ανθούλας , νομίζω πως αν όχι όλοι, οι περισσότεροι την γωνρίζουμε και την θαυμάζουμε!!!

    ReplyDelete
  3. Η Ανθούλα είναι και εκπληκτικός άνθρωπος εκτός από καλλιτέχνης!!

    ReplyDelete
  4. Καλημέρα Κική,
    καταπληκτική η Ανθούλα και τα έργα της. Την είχα χρειαστεί σε κάποιο...κέρασμα που έκανα τον Ιανουάριο ( http://para-kelsoscooks.blogspot.com/2011_01_22_archive.html) και δεν μου αρνήθηκε την βοήθειά της. Ότι φτιάχνει είναι τόσο λαχταριστό, που σου έρχεται να το...δαγκώσεις.
    Υ.Γ Όσο για το σχόλιο που μου άφησες, σου λέω ότι τα αρχεία τα έχασα από εξωτερικό δίσκο και όχι από του υπολογιστή. Άρα ούτε ο εξωτερικός είναι σίγουρος.

    ReplyDelete
  5. Είναι πραγματικά καταπληκτική η Ανθούλα. Έχω ένα δίσκο με english breakfast που έχω κερδίσει σε κάποια κλήρωση που έκανε, το φυλάω σαν τα μάτια μου και όποιος το βλέπει το θαυμάζει και απορεί πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη λεπτομέρεια σε τόσο μικροσκοπικές διαστάσεις!!

    ReplyDelete
  6. Deli,είναι να τα φας!
    Πολύ λεπτομέρεια,σαν αληθινά είναι!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  7. Καλό φθινόπωρο Κική μου!
    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και σένα και τις υπόλοιπες υπέροχες κυρίες!!!

    ReplyDelete
  8. Τι όμορφα όλα! Τυχερούλα:))

    ReplyDelete
  9. τι όμορφα που είναι όλα... να τα φας σου'ρχεται. Μέχρι και εγώ που δεν είμαι καθόλου του κοσμήματος, εύκολα θα φόραγα ένα δαχτυλίδι τάρτα!!! Αν και το μπισκότο είναι πολύ πιο ωραίο θαρρώ... Καλημέρααα

    ReplyDelete
  10. Το γνωρίζω το μπλογκ της είναι εκπληκτικά όλα όσα κάνει

    ReplyDelete
  11. Χαίρομαι που όλες λίγο πολύ τη γνωρίζετε! Ανθούλα, πάντα όμορφα πράγματα να φτιάχνεις!

    ReplyDelete