Friday, March 5, 2010

Και για όσους το έχασαν...

Όσοι το έχασαν το χτεσινοβραδυνό...έχασαν! Όχι την εκπομπή, αλλά το τζέρτζελο που κάναμε εδώ! Βρε παιδιά! Τι γέλιο έκανα δεν λέγεται.
Να σας περιγράψω το σκηνικό στο σπίτι. Εγώ, μεταξύ TV και pc. Ανοιχτό το κινητό, το blog, email και facebook. Χτυπούσαν μαζί σταθερά, κινητά, σχόλια! ΤΟ γέλιο! Η οικογένεια δεν είχε δει το γύρισμα, παρόλο που έγινε εδώ. Τα παιδιά διαβάζανε στα δωμάτιά τους κι ο σύζυξ δεν βγήκε έξω για να μην ενοχλήσει. Έτσι και για τους τρεις ήταν πρώτη προβολή. Εγώ, είχα πάει στο μοντάζ, κατά το οποίο ξαναέκλαιγα από τα γέλια και ήξερα τι θα βλέπαμε, οπότε τους ενημέρωνα για τον παπαρουνόσπορο...ΕεεεεεεΓια τις εξελίξεις ήθελα να πω! χαχα!
Πεθαίναμε στα γέλια οικογενειακώς, γιατί τους διάβαζα σχόλια, μηνύματα στο κινητό και με αυτά που βλέπαμε και τα αστεία σημεία της εκπομπής.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όοοοοοοοοοοοοοολες και όλους που είδαμε μαζί την εκπομπή. Ένιωθα λες και ήμουν σε μια αίθουσα με σκαμνάκια (αλα παλαιά στα πρώτα χρόνια του κινηματογράφου), βλέπαμε μαζί την εκπομπή, τη σχολιάζαμε μεγαλόφωνα, ενώ φτύναμε κάτω τα φλούδια από τα πασατέμπια!!! χαχα! Πέρασα υπέροχα με την παρέα σας!

Ένα δυο σημεία να θίξω της εκπομπής:

1) τα κόκκινα νύχια στα χέρια που γυριζαν το βιβλίο, δεν ήταν δικά μου!!! χαχα!

2) Ανοίξαμε 100 θέματα με τον Διονύση και δεν ξέρω αν υπήρχε ένα που να ολοκληρώσαμε. Η κουβέντα ήταν σαν τις μελισσούλες που πετάνε από δω και από κει. Από το ένα, πηγαίναμε στο άλλο, με αποτέλεσμα, να μείνουν πολλά θέματα στη μέση. Δεν έγινε επίτηδες, αλλά η ροή της κουβέντας μας οδηγούσε συνέχεια αλλού.

3) Η οινοποιός που ανέφερα, φυσικά είναι η Νατάσσα από τη Σητεία. Κάνει τέλειο κρασί και ρακή! Πιστέψτε με. Απο χαζομάρα και ψιλοτράκ δεν είπα το όνομά της εκείνη τη στιγμή.
Η φίλη μου στην Αφρική, επίσης, είναι η Αγγελική όπως καταλάβατε. Ο μπλόγκερ που μου είπε οτι τα γράφω τόσο αναλυτικά στο βιβλίο σαν να απευθύνομαι σε παιδιά του δημοτικού, είναι ο Δύσπιστος.

Συνοδέψαμε τη βραδυά με κριτσίνια (όσα είχαν μείνει), cup cakes με μια συνταγή που έχει η Λιζ στο μπλογκ της και τα τυροκούλουρα της Μπέττυς. Τα λινκς αύριο γιατί τώρα έχει πάει μιάμιση. (τα έβαλα, τα έβαλα)

(τα κεκάκια καλύτερα να μην τα δείτε γιατί θα γελάτε! χαχα!)

Αν είχαμε άλλες 2 ώρες στη διάθεσή μας, ακόμα θα είχαμε να λέμε...Και να σκεφτείτε, ότι πριν την εκπομπή, είχα έννοια αν θα γεμίσουν τα 50 λεπτά που χρειαζόταν ο Διονύσης. Όπως είδατε, έφτασε τη 1.10-1.15, κάπου εκεί και δεν χρειάστηκε να βάλει ούτε μουσική ούτε διαφημίσεις για να καλύψει την ώρα. Η ώρα ρολάρησε και έφυγε χαλαρά και ωραία όπως το είδατε κι εσείς.

Το σπίτι μου, είναι ανάμεσα σε ελιές όπως συχνά συμβαίνει εδώ στη Ζάκυνθο. Μην παρασύρεστε λοιπόν από τα ωραία που θέλει να δείχνει η κάμερα. Τα φαινόμενα απατούν. Ότι ζούμε όμως μέσα στο πράσινο και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη θάλασσα, είναι η αλήθεια.

Έτσι για την ιστορία, το ψωμί που είχα φτιάξει, ένα ταψί κριτσίνια (όσα γλύτωσαν μαντέψτε από ποιον, χεχε) το γεμιστό τσουρέκι και η πάστα φλώρα, μοιράστηκαν δια τρία και τα πήρε μαζί φεύγοντας το συνεργείο. Το ψωμί συνόδεψε κουνέλι στιφάδο του Διονύση και εγώ από τότε ονειρεύομαι κουνέλι στιφάδο!!!

Για όσους την έχασαν, η εκπομπή μεταδίδεται σήμερα Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι σε επανάληψη. Εγώ θα την ΞΑΝΑδώ και θα ΞΑΝΑγελάσω!

Διονύση, ευχαριστώ για την ωραία εκπομπή που κάναμε.

Φιλάρες, ευχαριστώ για την ωραία παρέα που είχαμε απόψε! Πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!! Ελπίζω να μην ξέχασα να απαντήσω σε κάποιο σχόλιό σας!

υγ. ορέ τι του είπα του ανθρώπου;;;; χαχαχαχαχαχα! Άκου έχεις ένα παπαρουνόσπορο στο δόντι σου!!!!

40 comments:

  1. 1. Για τα νυχάκια ήταν προφανές, αφού μετά όταν έκανες τα κριτσίνια και το ψωμί ήταν φανερό ότι δεν είχες βαμμένα νύχια.
    2. Αυτήν την πάστα φλώρα την είδα στον ύπνο μου λέμε!!!
    3. Επιμένω ότι ακόμα κάνει "αααα" :p
    4. ΘΕΑ!

    Φιλιά πολλά :))

    ReplyDelete
  2. Σήμερα μια καινούργια μέρα, Καλημέρα.
    Δεν ήθελα να κάνω σχόλιο, κατά την διάρκεια της εκπομπής, για να μην επιβαρύω το "σύστημα".
    Έτσι κι αλλιώς το πρόβλημα, μάλλον, ήταν δικό μου, γιατί είχα πολλές διακοπές στον ήχο και στην εικόνα.
    Αν και άλλοι είχαν τέτοιες ανωμαλίες, τότε φταίει το Livestream, που φορτώθηκε με πολλούς on line.
    Θα δω την επανάληψη και σήμερα, που μάλλον θα έχει λιγότερους θεατές και θα αποφασίσω αν πρέπει να αλλάξω το λαπι-τόπι(!).
    Αν αποφασίσετε να ανεβάσετε στο You tube, θα χρειαστούν 5 δεκάλεπτα και μετά τα βάζεις και στο side bar των blogs σου.
    Ρίχνω ιδέα.
    Θα τα ξαναπούμε
    Χαιρετισμούς από την Θεσσαλονίκη.

    ReplyDelete
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕς ΑΤΑΚΕΣ ΣΟΥ!!!! ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑ !
    ΑΠΟ ΓΕΛΙΟ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΕΛΑΩ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .
    ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΙ ΣΟΥ "Η ΝΟΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ' χιχιχιχι
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ReplyDelete
  4. Να πω την αλήθεια νόμιζα οτι ήταν δικά σου .Καλέ τι γελάκια κάντε; πέρασες καλά , έβγαλα τα σπόρια που είχα στο ντουλάπι και μου τα θύμησες για τη μητέρα μου .Πάντα τέτοια φίλη μου να σε χαιρόμαστε και περιμένουμε νέο βιβλίο.

    ReplyDelete
  5. Σιγά μην το χάναμε!!!!
    Καλημέρα!!!

    ReplyDelete
  6. Γαμώτο γαμώτο γαμώτοοοοοοοοοοοοο
    Αν δεν κατάλαβες, ΔΥΣΤΗΧΩΣ, το έχασα εχθές, ΟΧΙ γιατί το ξέχασα, όχι!
    Κάτι έπαθε το laptop και το βλαμένο δεν άνοιγε, είχε κολλήσει :(
    Σήμερα που θα ξαναπαίξει το μεσημέρι θα είμαι στην δουλειά.
    Είμαι πολύ γκαντέμο κλαψψψψψ
    Θέλω να το δωωωωωωωωωωωωωωωω

    ReplyDelete
  7. χαχαχαχα είμαι χαζή τελικά :P
    Μόλις θυμήθηκα ότι έχεις δώσει link για τον σταθμό ... χαχαχαχαχαχα πάει χάζεψα.
    Θα το δω, γιούπι, σήμερα στην δουλειά αλλά με χαμηλό ήχο αλλά θα το δω.
    Φιλιάαααααααα

    ReplyDelete
  8. Πρώτα απ όλα να σε ευχαριστήσω, γιατί είχα καιρό να είμαι στην Αφρική και να έχω τόσo μεγάλη Ελληνική παρέα!
    Για να μην έχω προβλήματα στην σύνδεση σε τάραξα στο sms!!!!

    Θαύμασα την άνεσή σου στον φακό! Βέβαια, βοηθούσε και ο Διονύσης με την οικειότητα-ζεστασιά του και με τις ευχάριστες ερωτήσεις που σου έκανε! (παρά τον παπαρουνόσπορο που τον βάραινε!!!)

    Όπως σου είπα, νόμιζα ότι ξέβαψες τα νύχια για να ζυμώσεις! (Έτσι μου έλεγαν ότι κάνουν οι καλές νοικοκυρές :-))

    Παρακολουθούσα την συζήτηση και γελούσα νυχτιάτικα μόνη μου, αλλά συντροφευμένη με όλη την “παλιοπαρέα”, που παρακολουθούσε και σκεφτόταν τα αντίστοιχα με εμένα!

    Θυμόμουν τις μέρες που ήξερα τι ετοίμαζες και προσπαθούσα να το κρατήσω εφτασφράγιστο μυστικό, μέχρι να πάρει "σάρκα και οστά"!

    Θυμάμαι επίσης μια συνταγή για τσουρέκι που... "τεστάριζα" στην Αθήνα, με τον υδραυλικό παρόντα, να διορθώνει το καλοριφέρ και, αντί να κοιτά την δουλειά του, να ρωτάει σε πόση ώρα θα είναι έτοιμο, για δοκιμή... (του είχε σπάσει την μύτη)

    Τώρα λοιπόν πάμε παραπέρα! Καλή συνέχεια! Περιμένουμε!

    ReplyDelete
  9. Confused, η Αγγελική από Αφρική μου έστελνε μνμ και με πείραζε: Τα ξέβαψες τα νυχάκια; χαχα! Η πάστα φλώρα εύκολη! Το προζύμι, πάρε του τον αέρα! Χαχα!

    Δύσπιστε εμένα, παρόλα τα κόλπα που μας κάνει εδώ το ίντερνετ, ευτυχώς δεν κόπηκε καθόλου! Φυσικά και θα το ξαναδώ κι εγώ σήμερα από το πισί μου. Όσο για το youtube, ο καμεραμάν, μου είπε ότι θα μου μοντάρει ένα δεκάλεπτο να το βάλω. Για να το βάλω ολόκληρο χλωμό, διότι δεν ξέρω να το κόβω κλπ. Φιλιά!

    Ράνια! Αχ! καλά να είμαστε να γελάμε βρε! Ο Νικολής μου θαύμαζε τη νονά του ε; Άντε! Σας περιμένω το Πασχα, εκτός και ανεβώ νωρίτερα! Φιλάκια σε όλους!

    ReplyDelete
  10. Αχτίδα, δεν θα έβγαινα ποτέ με κόκκινα νύχια, πίστεψέ με! χαχα! Ειδικά αν ζύμωνα! Τα ωραία χεράκια ήταν της Ηλιάννας! Καλά να περνάμε λοιπόν, έτσι όλοι παρεούλα! Φιλιά!

    Ξανθή! χαχαχα!

    Αστέριιιιιιιιιιι! Καλέ σήμερα στη δουλειά ινκόγκνιτο! Χαχα! Χαμηλόφωνα μπορεί αν το δεις. Τα γέλια πως θα πνίγεις δεν ξέρω! Χαχα!

    Αγγελική μου εγώ σε ευχαριστώ. Ήταν πολύ ωραία χτες. Είχα μια παρέα από όλα τα μέρη της Ελλάδας, από Αφρική, από Γερμανία και δεν ξέρω κι εγώ από που αλλού! Γέλαγα με τα σχόλια στα μνμτ σου! Τα διάβαζα στην οικογένεια και γελάγαμε οικογενειακώς! Πάμε για 2ο ημίχρονο σήμερα! χαχα! Η άνεση προερχοταν μάλλον επειδή ήμουν στο σπίτι μου και επειδή η κουβέντα με τον Διονύσης δεν έκανε κοιλιά, Ήταν ευχάριστος οικοδεσπότης. Όσο για τα πειράγματα, ήταν να μην πάρω θάρρος μετά τον παπαρουνόσπορο! χαχα! Οι καλές νοικοκυρές, όντως ζυμώνουν χωρίς βαμμένα νύχια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Αλιώς θα φάμε ψωμάκι...περλέ! χαχα! Ο μαστορας υπέφερε ε; Εδώ να δεις τι γινόταν τις 2 φορές που κόψαμε την εκπομπή. Μάχη με το τσουρέκι και την πάστα φλώρα! χαχα! Ευχαριστώ πολύ για ΟΛΑ!

    ReplyDelete
  11. Πότε υπογράφετε αυτόγραφα να περάσουμε;;;
    Κική "γράφεις" φοβερά στο "γυαλί"!!!
    Υπέροχη εμπειρία!
    Περνούσατε καλά και το δείχνατε!!
    Θα το ξαναδώ σήμερα για να το εμπεδώσω :))
    Φιλιά πολλά
    Καλημέρα

    ReplyDelete
  12. Γιώργο, μετά τις 2! χαχαχα! Ευχαριστώ πολύ! Το μεσημέρι ραντεβού εδώ. Θα αράξω μπροστά στο πισι για την επανάληψη! Φιλιά, καλό πσκ!

    ReplyDelete
  13. Εννοείται ότι θα το δούμε ξανά σήμερα-όσο μπορούμε βέβαια, στα μουλοχτά,γιατί δουλεύουμε- γιατί χτες με τόσα comment που έκανα, έχασα λίγο τα κριτσίνια και θα ήθελα να το δω λίγο step-by-step ξανά..

    Δεν σου είπα Κική..: έχω στείλει άνθρωπο να μου πάρει το βιβλίο σήμερα, ελπίζω να το βρει,γιατί αύριο θέλω να έχει ψωμί μπύρας στο σπίτι μου...

    Εκείνα τα ανάμεικτα "μπαχαρικά" που χρησιμοποίησες τα πουλάνε στο σούπερ-μαρκετ?Αν τα παραλείψω, θα φανεί? Γιατί ίσως έχω κάποια από αυτά στο σπίτι, όχι όλα όμως.

    Σε αγαπάμε , να ξέρεις..Είσαι φοβερή!!!

    ReplyDelete
  14. καλημέρα, το είδα και εγω - με λίγα σταματήματα στην οθόνη, αλλά ο ήχος ήταν καλός. Πολύ ωραία τα παρουσίασες Κικίτσα (σου πάνε ετσι τα μαλλιά!. Τώρα που έγινε η αρχή θα ακολουθούσουν και αλλες τηλεοπτικές παρουσιάσεις!!! εύχομαι ότι καλύτερο στην οικογενεια σου και στο βιβλίο σου !!!!

    καλημέρα και καλό σ/κ

    ReplyDelete
  15. Σκεπτόμουν πως το επόμενο καλά θα ήταν να είναι γλυκά και λικέρ. Για μάζευε υλικό παρακαλώ πολύ. Και σήμερα που σε σκέπτομαι μπορώ να πω πως ήσουν άριστη. Φιλάκια πάμπολλα.

    ReplyDelete
  16. δουλεύω,δουλεύω :(((((((

    και αύριο δουλεύω....πότε και πως θα μπορούσα να τη δω;

    μήπως να έμπαινε και στο youtube;;;

    καλημερούδια

    ReplyDelete
  17. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ;;;;;;;;;;;

    ReplyDelete
  18. Εννοείται!!! Για δεύτερη φορά..γιατί κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα που λένε!!!!

    ReplyDelete
  19. Ζωή, εδώ πάλι! Τα βότανα μπορεις να τα βρεος στο ΑΒ ή σε αλλο μεγάλο σμ. Αλλιώς ρίγη ριγανίτσα. Όχι πολλή γιατί πικρίζει.

    Μαρία ευχαριστώωωωωωωω!

    Νένα, ιδέες και υλικό υπάρχει! Εν αναμονή λοιπόν για το πώς θα πάει το πρώτο!

    Και λοιπόν, ελπίζω να ανεβάσω στο youtube κάτι.

    Κωνσταντίνε όλοι! Χαχα!

    Ζωή, τακτική βλέπω! χαχα!

    ReplyDelete
  20. Στην επανάληψη ήταν όλα τέλεια.
    Άρα τα χθεσινά δεν ήταν πρόβλημα δικό μου.
    Να'σαι καλά και να μας δίνες πάντα τέτοια.
    Καλό ΠΣΚ.

    ReplyDelete
  21. Εγώ Κικίτσα μου το έχασα εχθες, όμως ευτυχώς κατάφερα να σε απολαύσω σήμερα!!!!
    Δεν ξέρω αν είχες καθόλου τρακ, όμως έβγαζες εξαιρετική άνεση στον φακό, μπράβο σου!!!
    Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!!

    ReplyDelete
  22. Για μία ακόμη φορά ήσουν φοβερή λοιπόν!Προτείνω στο προφίλ σου να βάλεις μία φωτογραφία σου για να σε βλέπουμε καθώς διαβάζουμε τις συνταγές σου!Μια τόσο γλυκιά φατσούλα δεν μπορεί να λείπει από το προφίλ του blog σου!
    Bye-bye
    kisses

    ReplyDelete
  23. Δύσπιστε, σήμερα είχα διακοπούλες εγώ! χαχα! Μια χαρά όμως, Ξαναγέλασα!

    Έλενα, ίσως στην αρχή. Με τον παπαρουνόσπορο όμως μου περάσαν όλα! χαχα! Το 'κανα ρημαδιό μετα! Χαχα! Ευχαριστώ! Επίσης!

    Ζωή, τώρα που με είδατε όλοι ε; Καιρός είναι! χαχα! Τώρα τελευταία, έκανα μια φωτογράφηση γιατί δεν είχα δικές μου φωτό. Αφού όλο μούσμουλα φωτογραφίζω! χαχα! Κάποια στιγμή θα σας τις δείξω! Ευχαριστώωω!

    ReplyDelete
  24. Μπράβο Κική μου!!! Πόσο εύκολα τα κάνεις να φαίνονται όλα! Αχ, ναι, μη το ξεχάσω...Σούπερ το μαλλάκι σου! Πάντα τέτοια!

    ReplyDelete
  25. Και μόνο η περιγραφή σου φτάνει για να καταλάβουμε ότι περάσατε υπέροχα!
    Κρίμα να μην μπορέσω να την δω...
    Δεν ανεβάζεις ένα μίνι βιντεάκι στο youtube να δούμε και μεις που δεν μπορέσαμε;
    φιλιά, καλό σ/κ...

    ΥΓ: Ωραία τα τυροκουλουράκια ε;
    με τι ζύμη τα έφτιαξες και δείχνουν τόσο όμορφα;

    ReplyDelete
  26. Ιώαννα ευχαριστωωωω! Το καλοκαίρι το μαλλί περνούσε από πειράματα. Έτσι το έχω τα τελευταία 2 χρόνια. Τα έκοψα έτσι και έχω βρει την υγειά μου.

    Μπέττυ δεν πειράζει. Μου είπαν ότι θα μου φτιάξουνε ένα βιντεάκι για το youtube! Τα τυροκούλουρα σούπερ! Τα έκανα με ζύμη κουρού σε μπλε συσκευασία. Και να σου πω την αλήθεια, είχα βάλει περισσότερο ανθότυρο και λιγότερη φέτα, έτσι όπως βγήκε ζεστό, το έφαγα με μέλι! Μιαααααμ!

    ReplyDelete
  27. Κική σ’ ευχαριστώ για την καρέκλα …. Το απόλαυσα!!! Ήσουν πολύ άνετη και όλα μια χαρά! Μπράβο ! πολλά, πολλά συγχαρητήρια! Και σε ανώτερα.

    ReplyDelete
  28. Ομολογώ ότι το έχασα με διάφορα τρεχάματα που έχω.
    Αλλά και μόνο που σε διάβασα γέλασα. Καταλαβαίνω τι έχασα.

    Να περνάς καλά και πάντα επιτυχίες.

    Φιλιά θαλασσένια.

    ReplyDelete
  29. Δέσποινα, δεν ξέρεις τι τράβηξα για να στην κρατήσω! Είχε πολυκοσμία βλέπεις! χαχα! Ευχαριστω πολύ για την παρέα και για όλα!!!

    Θαλασσένια, δεν πειράζει! Ευχαριστώ πολύ! Όντως γελάσαμε ομαδικώς εδώ!

    ReplyDelete
  30. Ήμουν αρρωστούλα και το έχασα και τώρα που μιλάς για τα γέλια ζήλεψα!
    Ανεβάστε το στο youtube για να το δούμε και οι υπόλοιποι!!!!!!

    ReplyDelete
  31. Ω Λιλάκι! Περαστικά! Όταν μου το φτιάξουν για να το ανεβάσω, θα σας το πω! Καλό σκ!

    ReplyDelete
  32. kikitsa ...ΓΡΑΦΕΙΣ στο φακό, την κάμερα και την οθόνη, οπότε να σε βλέπουμε τακτικότερα....
    ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ το με το Διονύση, γιατί η εκπομπή ήταν θαυμάσια

    Τα τυροκούλουρα της betty's τα εφτιαξα και είναι πολύ ωραία, τρωγονται άνετα και κρύα. Την επόμενη φορά θα τα δοκιμάσω με σπανάκι,μυρωδιές και τυριά.

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ReplyDelete
  33. Τι να πω τώρα εγώ; Τα είπανε όλοι όλα! Ήσουνα τέλεια, πολύ άνετη και κούκλα! Έχασα λίγο στην αρχή γιατί ήρθε το αγόρι της κόρης μου και η κόρη δεν είχε έρθει ακόμα και έπρεπε να μιλάω μαζί του. Μου ήρθε να τον πνίξω!!!

    ReplyDelete
  34. Το είδα όμως από πολύ πριν τον παπαρουνόσπορο, οπότε δεν πρέπει να έχασα και πολύ! Καλό Σαββατοκύριακο Κικίτσα!

    ReplyDelete
  35. Δείτε ένα απόσπασμα της εκπομπής από εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=30mSCpxi8dE

    ReplyDelete
  36. Big mama γελαωωωωωωωωωωω! Αλάτι και σκούπα δεν είχες;;; χαχαχα! Ευχαριστώ!

    Χρήστο! Φανταστικέ καμεραμάν, ευχαριστώωωω! Δεν πρόλαβα να σας το ζητήσω και το έκανες! Ευχαριστώ!

    ReplyDelete
  37. εγώ νομίζω ότι θα σου κάνουν πρόταση να κάνεις εκπομπή μαγειρικής
    Αντε Κικιτσα με το καλο να γινει το βιβλίο best seller και ταχυστα να ξεκινησεις το επόμενο !

    ReplyDelete
  38. Νατάσσα εκεί να δεις γέλια!!!
    Ευχαριστλώ πολύ Νατασσούλι μου!

    ReplyDelete
  39. Γλαρένια έκανες κι εσύ τα τυροκούλουρα; Κι εμένα μου άρεσαν κρύα!
    Ευχαριστώ!

    ReplyDelete