Friday, December 11, 2009

Μπαζάρ Δρόμων Ζωής

Η ώρα για το μπαζάρ των Δρόμων Ζωής έφτασε. Αύριο 12 και μεθαύριο 13 Δεκεμβρίου, το μπαζάρ ανοίγει τις πόρτες του. Ευκαιρία να πάτε εκεί για να αγοράσετε τα σπιτικά καλούδια που πωλούνται εκεί. Εγώ τελικά δεν θα είμαι, θα είναι όμως οι κουλούρες μου στο μπουφέ (και ελπίζω να είναι ψημένες μέσα, γιατί πάντα έχω ένα άγχος ότι θα μείνουν άψητες). Ευχαριστώ την Ξανθή, που είχε την καλή διάθεση να τις παραλάβει από το Κτελ. Στο μπαζάρ αυτό δεν θα είμαι και θα ζηλεύω, αλλά απόψε το βράδυ, θα πάω στο μπαζάρ που οργανώνουν οι γερμανίδες που ζουν στο νησί. Καλή επιτυχία σε όλα τα μπαζάρ!

4 comments:

  1. Deli,αλλιώς τα υπολόγιζα,διαφορετικά ήρθαν-άστα,στενοχωρήθηκα,πάντως ευχαριστώ.Τα κεράκια θα τα τελειώσω και θα τα δώσω σε φίλους,έχουν ήδη κατοχυρωθεί.
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  2. Ελένη δεν πειράζει! Του χρόνου θα πάμε μαζί!

    ReplyDelete
  3. Το Σάββατο είχα τη χαρά και την τιμή να επισκεφθώ το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR του ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ. Έφυγα με τις καλλίτερες εντυπώσεις. Όλα ήταν άψογα. Επιπλέον είχα την τύχη να γνωρίσω την Νένα και την Ξανθή. Νένα ευχαριστώ για την βοήθεια να διαλέξω τα καλούδια. ASPASIA

    ReplyDelete
  4. Ασπασία, είσαι τυχερή που γνώρισες τα κορίτσια! Και του χρόνου!

    ReplyDelete