Sunday, June 21, 2009

Πολλά και διάφορα

Dear all
Από την Παρασκευή το βράδυ φιλοξενούμε φίλους από την Αθήνα και δεν έχουμε σταθεί στο σπίτι και πολύ. Χτες, για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που είμαι εδώ, κάναμε το γύρο του νησιού με καραβάκι. Πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Είδαμε μέρη που δεν τα είχαμε ξαναδει και πήγαμε στο Ναυάγιο που είχαμε να πάμε 20 χρόνια!!! Βέβαια, είναι ιδανική η εποχή, αφού δεν έχει αρχίσει ακόμα το μεγάλο κύμα τουριστών.

Πολλές βόλτες, πολλοί μεζέδες, λίγος ύπνος, πολλή θάλασσα. Αυτό χαρακτηρίζει τις τελευταίες μέρες. Μέσα σε όλα, ενα επικείμενο ταξίδι που θα ξεκινήσει αύριο. Ταξίδι επαγγελματικό, που ελπίζω να μου αφήσει λίγο χρόνο για διασκέδαση. Χρόνο θα βρω. Ο καιρός δεν ξέρω αν θα με αφήσει...

Με χαρά είδα ότι παίζουμε με βραβεία πάλι και πήρα κι εγώ μερικά. Ευχαριστώ την Πουαντερί, τη Δημιουργία, την Eve και τη Βίκυ που μου το έδωσαν.
Τώρα εγώ, δυσκολεύομαι... Αφενός μεν γιατί το δώσατε σε πολλούς και δεν αφήσατε κανέναν για μένα, χαχα, αφετέρου δυσκολεύομαι να διαλέξω! Γι' αυτό, το δίνω σε όλους όσους έχω εδώ δίπλα στη λίστα μου, που τους διαβάζω καθημερινά, έστω και αθόρυβα μερικές φορές.
Σας ευχαριστώ πολύ!

9 comments:

  1. Να περάσετε ωραία με τους φίλους σας και περιμένουμε φωτογραφίες με τις ομορφιές του νησιού σας (πολλά θέλουμε ε? εμ! Έμαθα η γριά στα σύκα, θέλω και τα συκόφυλλα τώρα!)..

    ReplyDelete
  2. έγινες τουρίστρια στο νησί σου, που λένε!!πολύ πολύ ευχάριστο, τι πιο όμορφο από το να περνάς όμορφες στιγμές παρέα με φίλους, πιστεύω να τράβηξες πολλές και όμορφες φωτογραφίες για να μας ταξιδέψεις, διότι εμείς φέτος ταξίδια γιοκ....
    πάλι διαδικτυακά θα ταξιδεύω πίνοντας καφεδάκι και τσαγάκι!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Deli,καλά να περνάτε και να διασκεδάζετε!Θα είναι πολύ όμορφα η βόλτα με καραβάκι γύρω από το νησί!
    Μπράβο και για το βραβείο!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  4. Kι εγώ θα ήθελα φωτογραφικό υλικό αν υπάρχει. Μας έχεις κακομάθει βλέπεις :) Μπράβο για το βραβείο και ευχαριστούμε για την αφιέρωση.
    Καλό ταξίδι εύχομαι για αύριο!!!

    ReplyDelete
  5. Περάστε κι από μας να παραλάβετε ένα βραβείο..!!

    ReplyDelete
  6. Να περάσεις καλά μαζί με τους φιλοξενούμενους φίλους σου!!!
    Μερικές φορές μέρη που είναι δίπλα μας δεν τα δίνουμε τόσο σημασία, επειδή λέμε ότι μπορούμε να τα επισκεφθούμε όποτε θέλουμε... τώρα με τους φίλους σου μαζί ευκαιρία να δεις τις ομορφιές που έχεις δίπλα σου!

    Συγχαρητήρια και για τα βραβειάκια σου!
    Είναι πραγματικά αξιαγάπητο το blog σου!

    ReplyDelete
  7. Αγνή, περάσαμε πολύ ωραία. Φωτό θα δείτε στο Όνειρα με Θέα.

    Γαστεροπλήξ ναι και είχε πολύ πλάκα. Πολύ μας άρεσε!
    Ούτε εμείς μαλλον θα ταξιδέψουμε για κάπου φέτος το καλοκαίρι, εκτός από ένα σύντομο στην Αθήνα. Ευτυχώς που ζούμε σε νησί!

    Ελένη ευχαριστώ! Ήταν πολύ όμορφα!

    Ρένα, φωτό θα μπουν στο φωτογραφικό μπλογκ. Θα τις βλέπετε!
    Ευχαριστώ κι εγώ όλους σας!

    Μπέττυ κι εσύ; Χαχα! Ευχαριστώ!

    Βασιλική έτσι είναι. Πολλά μέρη τα μαθαίνεις από τους τουρίστες.
    Βασιλική δεν μπορώ να σχολιάσω στο μπλογκ σου παρόλο που προσπάθησα. Κολλάει όλο μου το σύστημα. Μάλλον φταιει το layout του μπλογκ σου. Θα προσπαθήσω να μπω και από εξπλόρερ...
    Ευχαριστώ!

    ReplyDelete
  8. Μπράβο Κικίτσα,να είσαι καλά και πάντα τέτοια!
    Πολλά φιλιά

    ReplyDelete
  9. Λίλα ευχαριστώ! Φιλιά!

    ReplyDelete