Tuesday, October 11, 2011

Φτιάξτε αυτό τον καιρό: Λικέρ φραγκόσυκο, δαμάσκηνο, ρόδι, πετιμέζι ροδιού

Λικέρ φραγκόσυκο

Λικέρ δαμάσκηνο

Λικέρ ρόδι

Πετιμέζι ροδιού

9 comments:

  1. Αυτά τα φραγκόσυκα από πέρσι τα έχω βάλει στο μάτι αλλά ακόμα να μαζέψω!
    Τι να πρωτοκάνω άλλωστε;;
    Σήμερα το πρόγραμμα έχει κέτσαπ.
    Καλημέρα!!

    ReplyDelete
  2. Όλα πολύ όμορφα! Καλή σου μέρα Κικίτσα:)

    ReplyDelete
  3. To πετιμέζι ροδιού θέλω να κάνω! Μπορείς να κάνεις ένα σωρό φοβερές σάλτσες με αυτό!!! Με το μπουκαλάκι που είχες φτιάξει έκανα κάτι κρέατα στην γάστρα που τρελάθηκε όποιος τα δοκίμασε! Πάω να κοιτάξω το βιβλίο σου με τα λικεράκια να δω την συνταγή! (ή μήπως έχεις χρόνο?:)))

    ReplyDelete
  4. ♥ •˚。
    °° 。♥。
    ● ♥• Parece tão bom!!!
    ˚。˚ Muito delicioso!
    ♥ •˚。Beijinhos.
    •˚。Brasil
    ..(░)(░)
    (░)(♥)(░)
    ..(░)(░)

    ReplyDelete
  5. Εχω ενα βραβειο για σενα!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Μια ερωτηση Κικη: εχω φτιαξει πετιμεζι ροδιου αλλα δεν ξερω που μπορω να το χρησιμοποιησω.

    ReplyDelete
  7. ΚΙΚΙΤΣΑ ΠΕΡΝΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Ξανθή, φέρνει και γνωστό σμ αν δεν βρεις κάπου.

    Μαράκι ευχαριστώ!

    Αγγελική ευχαριστώ! Κι εγώ το χρησιμοποιώ συχνά!

    Κατρίνα ευχαριστώ!!!

    Δημιουργία, όπου θα χρησιμοποιούσες και μέλι ή ένα σιρόπι. Επειδή όμως είναι μια σκέτη γκουρμεδιά, βάλε το σε σαλάτες, σε κρεατικά γλυκόξινα, στη γάστρα κλπ.

    Ρένα έφτασεεεε!

    Νοτούλα όχι να το παινευτώ, αλλά είναι νόστιμαααα!

    ReplyDelete