Saturday, October 8, 2011

Μήπως κάποιος έχει κεφίρ στη Δράμα;

Μια φίλη μου ψάχνει κεφίρ στη Δράμα. Αν κάποιος/α διαθέτει κεφίρ εκεί και μπορεί να την εξυπηρετήσει, ας μου στείλει μέιλ στο kxan67 παπάκι gmail τελεία com για να του δώσω το ιμέιλ της.
Επίσης, μια άλλη φίλη που μένει στο Παλιό Φάληρο ψάχνει κεφίρ. Έφη, Ξανθή, αν μπορείτε να την εξυπηρετήσει κάποια, θα είναι πολύ ευχάριστο!

6 comments:

  1. Κάποια στιγμή θα κατέβω στην Καλλιθέα, σε πρωινές ώρες για το σπίτι..θα μπορούσα, δωσε το τηλεφωνο μου και πες μου, οκ?

    Φιλιά!

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ ζουζούνα! Έστειλα το μέιλ σου!

    ReplyDelete
  3. καταρχην, θα ηθελα να σας συγχαρω για την υπεροχη δουλεια σας. ουσιαστικες συνταγες, πρωτοτυπες αλλα και με απλα υλικα. εχω ξετρελαθει με τα λικερακια, ειμαι φαν και φτιαχνω διαφορα δικα μου, αλλα αυτο με τα φραγκοσυκα ειναι το κατι αλλο.
    παντως για αλλο λογο γραφω σε αυτο το ποστ. ψαχνω εδω και καιρο για κεφιρ, στο ιντερνετ φυσικα, γιατι ειμαι απο επαρχια, αλλα δυστυχως χωρις αποτελεσμα. βρισκω το θαρρος να ζητησω απο καποια ή καποιον να μου δωσει λιγα σπορακια, επι πληρωμη ασφαλως. σας ευχαριστω εκ των προτερων....

    ReplyDelete
  4. Κυριακή, κατ' αρχήν να μιλάμε στον ενικό; Ευχαριστώ πολύ για όλα! :-)
    Γραψε πού ακριβώς στην επαρχία μήπως μπορέσουμε και σε βοηθήσουμε όσες έχουμε. Σε όσες δίνουμε, το δίνουμε δωρεάν φυσικά. Απλά επειδή δύσκολα πάει με το ταχυδρομείο, κοιτάμε να δίνεται από χέρι σε χέρι. Αν δεν θες να πεις εδώ μέρος, στείλε μειλ.

    ReplyDelete
  5. Χαρίζω κεφίρ εδώ http://www.xariseto.gr/viewtopic.php?f=203&t=86961
    και μάλιστα με δικά μου έξοδα αποστολής. Όποιος ενδιαφέρεται ας γραφτεί και ας μου ζητήσει.

    ReplyDelete
  6. Ευχαριστούμε για την πληροφορία!

    ReplyDelete