Saturday, May 19, 2012

Και οι νικητές είναι οι....

Λοιπόοοοοοοοοοον! Τώρα (το τώρα κολλάει με την ώρα της κλήρωσης) μαζεύτηκα σπιτάκι μου από την Παρασκευιάτικη βόλτα, καφέ κλπ!
Ευχαριστώ όοοοοολους (κι όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους-χαχα) που πήρατε μέρος, που δεν γράψατε ανώνυμα και που αφήσατε τις ευχές σας για το Γεύσεις και αρώματα! Και εγώ, σαν δίκαιος άνθρωπος που είμαι και δεν το λέω μόνο εγώ, ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα έβγαζα κανέναν από την κλήρωση, όσο μακριά κι αν μένετε. 41 πήρατε μέρος (έβγαλα έξω το τελευταίο σχόλιο της Βαγγελιώς) και έγινε η κλήρωση κοντά στη μία ώρα Ελλάδας. Έτσι, κατά σειρά εμφάνισης, ο τρίφτης πάει στο νούμερο 10 (στη thumbelina) και το μίγμα για ψωμί πάει στο νούμερο 4 (Irene). Πάντα καλότυχες εύχομαι κορίτσια! Περιμένω στο μέιλ μου τις διευθύνσεις σας! Ευχαριστώ και πάλι όλες και όλους!

True Random Number Service

Random Sequence Generator

Here is your sequence:
10
 4
25
16
13
31
 6
30
14
24
28
 8
18
 3
36
17
15
41
 2
27
37
 1
32
38
19
23
 7
 9
21
35
33
12
29
34
11
20
 5
22
40
26
39
Timestamp: 2012-05-18 21:55:24 UTC

16 comments:

  1. Μπράβο στις νικήτριες, πάντα να είναι τυχερές!!!
    Μπράβο και σε σένα Κική που έκανες το διαγωνισμό και όχι μόνο: μας δίνεις πάντα ωραίες συνταγές και ιδέες, για να ομορφαίνουμε τα τραπέζια μας και να ευχαριστούμε τους αγαπημένους μας!!!

    ReplyDelete
  2. Μπράβο στα κορίτσια που κληρώθηκαν! Καλές δουλειές στις "γεύσεις και στα αρώματα"! Ευχαριστούμε Κική για την ενημέρωση και το παιχνίδι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ ευχαριστώ που παίξατε!

      Delete
  3. Καλημέρα. Πάντως έχω να πω ότι αυτός ο τρίφτης είναι από τα πιο βολικά πραγματάκια που μπήκαν στην κουζίνα μου τον τελευταίο καιρό. Με γειά στη φίλη που τον κέρδισε και καλοφάγωτο το ψωμί που θα φτιάξει η Ειρήνη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ Βαγγελιώ. Είναι βολικά τα μίνι τριφτάκια!

      Delete
  4. Καλημέρα και μπράβο στα κορίτσια που κέρδισαν!
    Καλό Σαββατοκύριακο να περάσεις Κική.

    ReplyDelete
  5. Πάντα τυχερές... μπράβο!!!
    Καλό Σαβ/κο!

    ReplyDelete
  6. Kiki, τυχερά τα κορίτσια που κέρδισαν τα δωράκια σου, κυρίως γιατί τα δίνεις με την καρδιά σου!!!! Καλοχρησιμοποιημένα να είναι και πάντα τυχερές στη ζωή τους.
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όντως κάθε φορά τα δωράκια τα δίνω με την καρδιά μου! Μου αρέσει πολύ να κάνω δωράκια!

      Delete
  7. Ευχατιστώ πολύ Κική! = )

    ReplyDelete
  8. ευχαριστω παρα πολυ την κικη για το ομορφο δωρο και ακομα πιο πολυ γιατι το δινει με τη καρδια της οπως ειπε και μια αλλη φιλη πιο πανω, ευχαριστω και ολα τα κοριτσια που ευχηθηκαν σε μας τις νικητριες......συγχαρητηρια και στην ειρηνη, καλοφαγωτο το ψωμακι της, φιλια πολλα πολλα, να ειστε παντα καλα κ καλες δουλειες στο υπεροχο μαγαζι με τα μπαχαρικα που σταθηκε η αιτια για αυτο το ναπαντεχο δωρο!!!!!!!!!!!!!:):):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλότυχη πάντα εύχομαι! :-)

      Delete