Ο σεφ και ιδρυτής του Ucook.gr Βησσαρίωνας Παρθένης, διοργανώνει σεμινάριο για τα λικέρ και θα έχω τη χαρά να διδάξω εγώ, το επόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Ucook (Λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπράκη 68, Νίκαια).
Ελάτε να μάθουμε τα μυστικά ενός πετυχημένου σπιτικού λικέρ. Πόσο κρατάει; Πότε θεωρείται παλιό; Γιατί θολώνει; Τι ποτό μπορώ να χρησιμοποιήσω; Πώς μπορώ να αξιοποιήσω τα φρούτα που μένουν από ένα λικέρ; Πώς μπορώ να διορθώσω ένα λικέρ αν δεν μου αρέσει; Συγκεντρώστε τις απορίες σας και ελάτε να μιλήσουμε γι' αυτές. Θα δοκιμάσουμε και θα φτιάξουμε λικέρ, θα δοκιμάσουμε κανελλάδα χωρίς αλκοόλ και είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε τέλεια. Μην ξεχάσετε όσοι ενδιαφέρεστε, να φέρετε μαζί σας ένα άδειο μπουκαλάκι, χωρητικότητας μέχρι 200 ml, για να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ένα λικεράκι.
Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής μπορείτε να δείτε στο site του Ucook, εδώ.
Ελάτε να μάθουμε τα μυστικά ενός πετυχημένου σπιτικού λικέρ. Πόσο κρατάει; Πότε θεωρείται παλιό; Γιατί θολώνει; Τι ποτό μπορώ να χρησιμοποιήσω; Πώς μπορώ να αξιοποιήσω τα φρούτα που μένουν από ένα λικέρ; Πώς μπορώ να διορθώσω ένα λικέρ αν δεν μου αρέσει; Συγκεντρώστε τις απορίες σας και ελάτε να μιλήσουμε γι' αυτές. Θα δοκιμάσουμε και θα φτιάξουμε λικέρ, θα δοκιμάσουμε κανελλάδα χωρίς αλκοόλ και είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε τέλεια. Μην ξεχάσετε όσοι ενδιαφέρεστε, να φέρετε μαζί σας ένα άδειο μπουκαλάκι, χωρητικότητας μέχρι 200 ml, για να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ένα λικεράκι.
Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής μπορείτε να δείτε στο site του Ucook, εδώ.
Καλή επιτυχία... σου εύχομαι...
ReplyDeleteΚική μου,αν ήμουν Αθήνα θα ερχόμουν οπωσδήποτε!Αλλά δυστυχώς είμαι πολύ μακριά.Και το χειρότερο:Φέτος δε νομίζω να καταφέρω να φτιάξω κανένα λικέρ....
ReplyDeleteΑ! Τι ωραία νέα είναι αυτά!!!! Πολύ χαίρομαι!!!! Μπράβο Κική μου!
ReplyDeleteκαλή επιτυχίαααααααααααααα!!!!!!!!!
ReplyDeleteκαλημέραααααααα!!
...irida...
Μπράβο Κικίτσα! Καλή επιτυχία:)
ReplyDeleteΚαλή επιτυχία Κική, μακάρι να μπορούσα να έλθω, αν και δεν πίνω λικεράκια μου αρέσει να τα φτιάχνω. Εκείνα για τα οποία τρελαίνομαι είναι τα σιρόπια.
ReplyDeleteΚαλή βδομάδα
Μπραβο!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!!
ReplyDeleteΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!
Καλή επιτυχία να έχεις γλυκιά μου , πάντα προστρέχω στο βιβλίο σου όταν κάνω τσουρεκάκια να το ξέρεις .
ReplyDeleteΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!
ReplyDeleteΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!
Καλή επιτυχία Κική και εύχομαι να έχουν και συνέχεια!
ReplyDeleteΣας ευχαριστώ πολύυυυ!
ReplyDeleteΚαλή επιτυχία Κικίτσα!!!
ReplyDeleteΕυχαριστώ!
ReplyDeleteoreo to liker
ReplyDeleteoniria
ta liker tis mikris kouzinas einai souper
ReplyDeleteΕυχαριστώ!
ReplyDelete