Πολλά ρόδια έφτασαν στο σπίτι από πεσκέσι! Άλλα φαγώθηκαν, άλλα έγιναν κοτόπουλο με βινσάντο και ρόδι, μια συνταγή της pandora, άλλα μπήκαν σε γυάλες για λικέρ και πετιμέζι ροδιού (γρενανδίνη) με συνταγές από το βιβλίο μου και άλλα περιμένουν να καταναλωθούν. Πέρυσι, δεν μου είχαν χαρίσει ούτε ένα! Φέτος, δεν ήξερα τι να τα πρωτοκάνω! Εσείς βάλατε να γίνεται λικεράκι; Εμένα, όπως βλέπετε, πριν καλά-καλά βγει στον ήλιο, έχει αρχίσει να γίνεται ροζ! Ευχαριστώ Χαρά και Ρούλα για τα ρόδια!
Κική καλησπέρα.
ReplyDeleteΜόλις χθες ετοίμασα να κάνω το ίδιο λικέρ.Το βιβλίο σου με τα λικέρ και τα σερμπέτια μου είναι πολύ -πολύ μεγάλος βοηθός!
Φιλιά
Ναι είναι ρογδοχρονιά φέτος! Κι εδώ κάτω τα χαρίζουν :-). Κι εγώ και σιρόπι έφτιαξα και λικεράκια. Εγώ το λέω σιρόπι γιατί τα πετιμέζια δεν περιέχουν ζάχαρη. Το πετιμέζι από ρόδι είναι εντελώς ...ασύμφορο. Πολλά ρόδια για ελάχιστο πετιμέζι!
ReplyDeleteεγω αγορασα σημερα 2 ροδια, εισαγωγης, € 2,80!
ReplyDeleteμου φανηκε υπερβολικο, αλλα θελω να φιαξω κολλυβα επειδη στις 2 νοεμβριου ειναι γιορτη "των πεθαμενων"! δεν εννοω κολυβα χωρις ροδια.
Τα ρόδια είναι τα αγαπημένα μου!!! Φέτος λέω να φτιάξω κι εγώ το λικέρ σου, μόνο που δεν έχω κανέναν να μου τα χαρίσει. Έτσι τα αγόρασα από τη λαϊκή και αύριο θα ακολουθήσω πιστά τη συνταγή από το βιβλίο σου!!
ReplyDeleteΤα φιλιά μου
φαίνονται τόσο ωραία!!!!
ReplyDeleteΚαι εγώ θέλω να κάνω φέτος από τη...Βίβλο των λικέρ βεβαίως-βεβαίως!!! Φιλιά Κικίτσα!
ReplyDeleteΚαλόπιοτα να είναι τα λικεράκια και σερμπέτια σας! Φιλιά κι ευχαριστώ!
ReplyDeleteHumm looks delicious, In my childhood we have this tree in my garden, never use this recipe, good idea.greeting from Belgium
ReplyDeleteΈχω μια ροδιά στην αυλή μου αλλά δυστυχώς έχουν ανοίξει και έχουν χαλάσει τα ρόδια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.Μακάρι να ειχα κάποιον να μου χαρίσει!!
ReplyDeleteΦιλιά πολλά
retriever thanks!
ReplyDeleteMari, διάβασα ότι τα ρόδια ανοίγουν το Σεπτέμβριο από τις βροχές. Για να μη γίνεται αυτό, θέλουν πότισμα τον Αύγουστο.