Friday, July 30, 2010

Η μικρή κουζίνα, στην έκθεση βιβλίου στη Ζάκυνθο

Την Κυριακή το βράδυ, 1η Αυγούστου, μετά τις 9.00 μ.μ., θα βρίσκομαι στην έκθεση βιβλίου, στην πλατεία Σολωμού. Λέω να μεταφέρω εκεί τη μικρή μου κουζίνα και να περάσω λίγες ώρες, μαζί με τους διοργανωτές της έκθεσης και όσους φίλους, γνωστούς και άγνωστους, θελήσουν να περάσουν από εκεί, για ένα γεια! Θα τα πούμε εκεί!

16 comments:

  1. Πόσο θα ήθελα να είμαι εκεί!!
    Εύχομαι τα καλύτερα.
    Πολλά φιλιά.

    ReplyDelete
  2. Και γω θα ήθελα να είμαι κει. Κική το φαντάστηκα ότι ήσουν η kxan και το επιβεβαίωσα με το μειλ σου. Είμαι η Μάγια το μελισσάκι από το Hungry. Πολύ όμορφη η δουλειά σου.
    Σε φιλώ

    ReplyDelete
  3. Τι ωραία που θα ήταν να μπορεί να ρθει κανείς! ΄Και να δει το Τζάντε και να γνωρίσει την kxan όπως λέει κι η Μάγια...Του hungry όλοι περιηγητές πάλαι ποτέ...

    ReplyDelete
  4. Ευχομαι να πάνε όλα καλά, να πάει καλά το βιβλίο σου και να έχει επιτυχία η έκθεση. Μπράβο στους διοργανωτές που σε τόσο σκληρές μέρες έχουν το θάρρος να φωνάζουν ότι υπάρχει και το βιβλίο
    Να πάνε όλα καλά σε όλους σας.
    Φιλικώτατα
    Ντένης

    ReplyDelete
  5. Ξανθή κι εγώωωωω!
    Ευχαριστώ!

    Μάγια, Μάγια! Εγώ είμαι η kxan, αλλά εσύ είσαι η Μάγια που γράφει εδώ και είχε πάρει και το βιβλίο μου; Είδες που ξανασυναντιόμαστε; :-)

    Vita κι εσύ σύχναζες στο παλιό χάνγκρυ;

    Κ. Ντένη ευχαριστώ. Η έκθεση γίνεται κάθε χρόνο εδώ και χρόνια και γενικά πάει καλά. Νομίζω πρώτη φορά κάνουμε παρουσιάσεις έτσι όσοι έχουν γράψει βιβλία και μ΄αρέσει. Θα ντρέπομαι λιγάκι να παρουσιαστώ εκεί, αλλά θα το ρίξω στα αστεία!

    ReplyDelete
  6. Από τους πρώτους θαμώνες Κική...

    ReplyDelete
  7. Κάτι μου λέει αυτή η πλατεία :)))
    καλημέρα!!!

    ReplyDelete
  8. Δεν υπάρχουν μπάμιες εδώ :(((
    έχω πάει σε αραβικά μαγαζάκια και όταν τους ζητάω με κοιτάνε περίεργα γιατί δε καταλαβαίνουν ότι κι εγώ είμαι ξένη και με περνάνε για Ιταλίδα.Πού τις ξέρεις τις μπάμιες πάντα με ρωτάνε χαχαα

    καλημέρα!!!

    ReplyDelete
  9. Vita, κοίτα να δεις που ξαναβρισκόμαστε με πολλούς από τα παλιά! Η αλήθεια είναι ότι εκεί δεν παραέγραφα. Υπήρχαν πολλοί ειδικοί και δεν τολμούσα ;-)

    Και λοιπόν, ήσουν εδώ! χαχα!
    Μπάμιες; Μάλλον για την Ξανθή ήταν το σχόλιο;

    ReplyDelete
  10. Φυσικά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όλοι εκεί και πρώτος πρώτος ο πιο μικρός σου θαυμαστής!!!
    Το βιβλίο σου είναι όαση σωτηρίας στην κουζίνα μας, στο χάος του ωραρίου μας και των ατελείωτων επισκεπτών μας στο νησί!!
    Gros Bisous [=Φιλάκια Πολλά]!!

    ReplyDelete
  11. Καλο μηνα Κικη και παντα επιτυχιες.

    ReplyDelete
  12. Πέννυ, ευχαριστώ που ήρθατε! Αυτο το μικρό, θα το φάω! χαχα!

    Δημιουργια, ευχαριστώ πολύ!

    ReplyDelete
  13. Κι εγώ ήθελα να έρθω!! Κρίμα το έχασα! Αλλα μην σε πειράζει θα σε μανατζάρω να έρθεις στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!! Εκεί θα σε έχω stand!!!! Filia

    ReplyDelete
  14. Ηλία καλά θα ήταν!
    Χαχα! Λες;;;

    ReplyDelete
  15. Τώρα περιμένουμε την παρουσίαση τον Οκτώβρη. Εκεί θα μαγειρέψεις κανονικά. Δεν ξέρω αλλά με πιάνει μεγάλη πείνα όταν ξεφυλλίζω το βιβλίο σου.
    ΙΔΕΑ! Να φτιάξεις μία νέα συνταγή και να την κάνεις δώρο σε όσους παρευρεθούν στην παρουσίαση. Επίσης μπολουζάκια. Μας τρέλλανε το δικό σου. Τι λες: να το κάνουμε αποκριάτικο θέμα; Όλοι οι fan σου δηλαδή, να κυκλοφορούμε με τα μπουζάλια. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Δώσε κίνητρο στον κόσμο.
    By the way ήσουνα κούκλα σήμερα στην εφημερίδα.
    Και πάλι συγχαρητήρια!

    ReplyDelete
  16. Να σου πω την αλήθεια, τώρα ήταν ένα test drive, για να δω πόσα μπορώ να μαγειρέψω σε 2-3 μέρες.
    Εγώ πάλι σκέφτομαι την ποδιά, που είναι χρήσιμη και πρακτική. Θα το ψάξω! Λες να φτάσουμε μέχρι τα καρναβάλια; χαχα! Να δω τι άλλο θα κάνω!
    Ευχαριστωωωωώ!

    ReplyDelete