Sunday, April 18, 2010

«ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ»


«ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ»
Τέσσερα ολοκληρωμένα Μενού
από την Ecole Ritz Escoffier Paris
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
6 – 9 ΜΑΪΟΥ 2010
Ένα ξεχωριστό Σεμινάριο σε ‘Γαλλικές Τεχνικές Μαγειρικής’ θα πραγματοποιηθεί από την παγκοσμίου φήμης Γαλλική Σχολή Γαστρονομίας, ‘Ecole Ritz Escoffier’.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές μαγειρικών σχολών και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις Γαλλικές Τεχνικές.
Χώρος διεξαγωγής Σεμιναρίου : Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή 14 , Κτίριο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, 4ος όροφος
Ημέρες και ώρες Σεμιναρίου : 6-9 Μαϊου 2010, (Πέμπτη– Κυριακή) και ώρες 09.00π.μ – 15.00μ.μ
Ώρες εκπαίδευσης : 24 ώρες
Τύπος Σεμιναρίου : Demonstration
Μέγιστος αριθμός συμμετέχοντων : 30 άτομα
Η Ecole Ritz Escoffier με έδρα της το παγκοσμίου φήμης Ξενοδοχείο ‘RITZ PARIS, φημίζεται για την τελειότητα, η οποία οφείλεται στην ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα που κατέχει το ίδιο το Ξενοδοχείο παγκοσμίως.
Το Σεμινάριο αυτό δίνει την ευκαιρία σε όλους τους σπουδαστές και τους επαγγελματίες μαγείρους να γνωρίσουν από κοντά την Γαλλική Γαστρονομία, όπως και προσφέρει τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν την τεχνογνωσία και τις γαλλικές μαγειρικές τεχνικές στην καθαρότερη παράδοσή τους, έτσι ακριβώς όπως εργάζονται και σήμερα μέσα στο Ξενοδοχείο Ritz Paris.
Το σεμινάριο θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και θα υπάρχει μετάφραση στα ελληνικά.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου θα συμπεριλαμβάνει 4 διαφορετικά μενού (1 μενού την ημέρα).
Ορεκτικό – Σαλάτα – Κυρίως Πιάτο – Επιδόρπιο
Οι συνταγές που θα παρουσιαστούν θα ενσωματώνουν Γαλλικές Τεχνικές , κλασσικές και μοντέρνες.
Την τελευταία ημέρα, Κυριακή 9 Μαϊου, θα παρουσιαστεί Μενού που προσφέρεται στο
2** Michelin εστιατόριο ‘Espadon’ του Ritz Paris.
Οι συνταγές του σεμιναρίου καθώς και Certificate από την Ecole Ritz Escoffier θα δοθούν στους συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίου.

Κόστος σεμιναρίου : € 950 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)
Δεκτές και πιστωτικές κάρτες

Βρείτε την αφίσα του σεμιναρίου συννημένη.
Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τον
Χάρη Χαραλαμπίδη στο 6972444820



Χάρης Χαραλαμπίδης
Services of benefit enterprising and administrative advices

Professional Culinary Seminar Organization

Person in charge for Greek Chef's Club Program

'Professional Culinary & Pastry Training Athens/Greece '

Agent of Le Cordon Bleu


Agent of Alain Ducasse

Agent of ENSP


Chief Editor in Gastronomy Issues in 'METRO' Newspaper

Official Distributor of Thuries Gastronomie Magazine


Commercial Manager in Professional Culinary Editions 'A.Tsitsilonis'


Owner of Culinary website www.Cucina.gr


Mobile : +30 6972444820