Saturday, May 12, 2018

Athens street food festival

Το περασμένο σκ πήγα στην Αθήνα για να δω το κοριτσάκι μου. Μία μέρα όλο όλο, λόγω υποχρεώσεων. Αυτή η μέρα όμως, θυμόμουν καλά ότι ήταν μέσα στο τριήμερο που ξεκινούσε το Athens street food festival. Το είχα διαβάσει και ήθελα να πάω. Πήγα και δεν το μετάνιωσα. Η μόνη μου έκπληξη ήταν ότι περίμενα πολύ περισσότερους πάγκους. Ήταν πολλοί, αλλά για Αθήνα περίμενα περισσότερους.

Καλή διοργάνωση απ' ό,τι είδα και απ΄ ό,τι μου είπαν, φαγητό από διάφορες χώρες και ηπείρους. όχι υπερτιμημένο, καθαρός χώρος. Αρκετή ζέστη μέσα, σε ώρες αιχμής δυσκολεύεσαι να βρεις να κάτσεις, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά τραπεζοκαθίσματα και πάγκοι. Μπορείτε να δοκιμάσετε ασιατικό, ισπανική παέγια, παγωτά, νοτιοαμερικάνικο φαγητό, πατάτες με ό,τι σάλτσα μπορείς να φανταστείς, πάπιες, μπριζόλες, Θρακιώτικες νοστιμιές, καλό καφέ και φυσικά καμινάδα από τα φιλαράκια μου! Χαχα!

Πηγαίνετε! Μόνο αυτό λέω. Έχει 2,5 ευρώ είσοδο, μπορε'ις με το εισιτήριο αυτό να φύγεις και να ξαναγυρίσεις (ισχύει για όλη τη μέρα αν ζητήσεις να στο σφραγίσουν στην έξοδο) και αξίζει λόγω της διοργάνωσης. Τα παιδιά στην καμινάδα μου είπαν ότι τους παρείχαν νερό και ψυγείο σε ΚΑΘΕ συμμετέχοντα. Πολύ καλό και λογικό το βρίσκω. Πηγαίνετε λοιπόν με παρέα, για να μπορέσετε να μοιραστείτε και να δοκιμάσετε διάφορες νοστιμιές!













No comments:

Post a Comment