Wednesday, April 6, 2011

Pendi creations

Τα τελευταία χρόνια, έχω ψωνίσει αρκετές φορές μέσω ίντερνετ. Μη νομίζετε τίποτα τρελά ποσά ή κάτι τέτοιο. Απλά πράγματα. Οι λόγοι που με οδηγούν να ψωνίσω συνήθως μέσω ίντερνετ, είναι, είτε όταν δεν βρίσκω κάτι εδώ (πχ γκάτζετ μαγειρικής), ή τα βρίσκω πανάκριβα εδώ, είτε γιατί μου αρέσει να ενισχύω τους συνάδελφους μπλόγκερς. Δεν σας κρύβω ότι έχω ψωνίσει αρκετά από τα δωράκια που κάνω σε φίλες, από φίλες μπλόγκερς, γιατί πιστεύω στη δύναμή μας και ότι πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε.

Κάπως έτσι, βρέθηκα να ψωνίζω δωράκια για μένα ή για φίλες (φωτό) από το pendi creations το οποίο, ναι μεν έχει έδρα το Λονδίνο, αλλά απευθύνεται σε όλη την Ευρώπη.

Το site προσφέρει, χειροποίητα κοσμήματα, κατασκευές προσωπικής φροντίδας, διακόσμησης σπιτιού, αξεσουάρ για τσάντες, σανδάλια και ρούχα. Πέτρα, ξύλο, μέταλλο, άμμος, γυαλί, σύρμα, χάντρες, είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιεί. Επίσης, γυάλινες χάντρες από την Τσεχία, αλλά και εξαρτήματα για να φτιάξετε μόνοι σας κοσμήματα.

Μερικά θετικά του είναι οι προσιτές τιμές, το ότι δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό αγορών, διαθέτει τη σελίδα του γραμμένη ΚΑΙ σε ελληνικά (πολύ σημαντικό) και ακόμα πιο σημαντικό ότι έχει τμήμα εξυπηρέτησης στην Ελλάδα.

Εκείνο δε που μου έκανε εντύπωση, ήταν η πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά και η ευγένεια με την οποία με αντιμετώπισαν.

Κάντε μια βολτίτσα στο σάιτ τους ή παρακολουθείστε τους στο facebook και twitter και ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα τους. Νομίζω ότι αξίζει!

11 comments:

  1. Αν κρίνω απ'αυτά που αγόρασες θα μου αρέσει!!! Πάω να δω...

    ReplyDelete
  2. Κι εγώ το είδα,έχει όντως καλές τιμές!

    ReplyDelete
  3. Deli,τι όμορφα!
    Μου αρέσουν πολύ όσα αγόρασες!
    Η πληρωμή με κάρτα χρεωστική;Πες λεπτομέρειες-αχ,ακόμη δεν την απέκτησα,αδιαφορία μου.
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  4. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΧΙΌΛΙ ΤΕΛΕΙΟ!

    ReplyDelete
  5. το βραχιόλι είναι υπέροχο

    ReplyDelete
  6. Αμέ αμέ... ειδα ομορφα πραγματα!! καλημερουδια Κικίτσα μου....

    ReplyDelete
  7. Ειδικά εμείς στην επαρχία τα χρειαζόμαστε τα ιντερνετικά μαγαζιά! "τυπάτα" κοσμήματα Κική που λέει και μια φίλη μου :-)

    ReplyDelete
  8. Χαίρομαι που σας άρεσε. Πραγματικά εχει όμορφα πράγματα, όλα χειροποίητα, και στυλάτα. Εγώ έχω αδυναμία στα βραχιόλια και στα δαχτυλίδια!

    ReplyDelete
  9. θα μπω τώρα..κι ας μην είναι ώρα..!
    Απ αυτά που έχεις εδώ, φαντάζομαι..

    Καληνυχτες

    ReplyDelete
  10. Λοιπόν, σήμερα ρώταγε ο καλός μου ένα φίλο τι πρέπει να έχει μαζί του για να βγάλει τέτοια ρημαδοκάρτα...Μου ανάβεις φωτιές και τις φοβάμαι τις συναλλαγές μέσω νετ... Πολύ καλό το σάιτ!!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  11. Ρεγγίνα, είναι όμορφα! Δες!

    Εφη, βγάλε κάρτα με περιοριμένο ποσό ίσα για το ίντερνετ.

    ReplyDelete