Thursday, April 10, 2014

Ήταν ένα πολύ όμορφο μπαζάρ!

Χτες, ημέρα Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της πρόβας στο χορευτικό μας, έγινε παράλληλα ένα φιλανθρωπικό παζάρι, με σκοπό να ενισχύσουμε το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας με υλικά. Ήταν ένα πολύ όμορφο μπαζάρ, γεμάτο διάφορα καλούδια από όλες όσες συμμετείχαμε. Επίσης ήταν πολύ πετυχημένο και καταφέραμε σαν σύλλογος να μαζέψουμε ένα αξιόλογο ποσό, με το οποίο θα βοηθήσουμε να σιτιστούν άτομα που έχουν ανάγκη τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν.

Εγώ, είχα φτιάξει λικέρ, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, cupcakes, macarons, κουλουράκια, κύβους ζάχαρης, fudge, αλάτι με μπαχαρικά, μπισκότα βανίλιας με ζαχαρόπαστα, μέχρι και κάτι κουταλάκια διακοσμημένα με fimo.




Η Χαρά, είχε έναν παραμυθένιο πάγκο γεμάτο μπουκάλια με ντεκουπάζ, υφασμάτινα πραγματάκια, αυγουλάκια, σπιτάκια, κεράκια και πολλά "-άκια" τα οποία ήθελες να τα πάρεις όλα!



Η Μαρία, είχε ρομαντικές λαμπάδες και κοσμήματα όλα χειροποίητα.





Η Καίτη, είχε όμορφα δεντράκια φτιαγμένα από σύρμα και κοσμήματα, όλα χειροποίητα.


Η Βάσω είχε φτιάξει χειροποίητες λαμπάδες, με το μοναδικό της παιχνιδιάρικο γούστο.


Τέλος, η Πέννυ είχε φτιάξει κοσμήματα και λαμπάδες, πάντα χειροποίητα, με το μοναδικό γούστο και φινέτσα που τη χαρακτηρίζει.



Ο κόσμος διασκέδασε, γιατί παράλληλα με το μπαζάρ έριχνε και τις γυροβολιές του, μέλη και μη του χορευτικού! Πίστευα πως θα ανέβαζα αρκετές φωτό εκείνη την ώρα, αλλά αφού ανέβασα τις πρώτες δύο, μετά δεν κατάφερα να ξαναπιάσω το κινητό μου!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογό μας Φιόρο του Λεβάντε που υλοποίησε την ιδέα μας, τον Δ/ντή του 2ου Γυμνασίου που μας παρείχε τον χώρο, την καθαρίστρια του Γυμνασίου που μας βοήθησε, τους μαθητές μου Θοδωρή και Άντι που έφτιαξαν την αφίσα, αλλά πάνω απ' όλα όλες και όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, με τις ευχές σας και τη σκέψη σας και έτσι πραγματοποιήθηκε ο στόχος μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

17 comments:

  1. Θάθελα κι απο εδώ να ευχαριστήσω για την τιμητική πρόταση που μου έγινε της συμμετοχής και μπόρεσα με τις μικρές μου δυνάμεις να συμβάλω στον κοινό σκοπό.
    Πράγματι ήταν μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ Εμπειρία, που μου έδωσε πολύ ΧΑΡΑ και με χαροποίησαν ιδιαίτερα οι αντιδράσεις του κόσμου,τα ενθαρρυντικά τους σχόλια, και εν τέλει οι επιλογές τους.
    Μακάρι να βρισκόμαστε και να ενώνουμε τις δυνάμεις πάντα για καλό σκοπό!
    Τώρα ανυπομονώ για τα κατ ιδίαν γιατί ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕΕΕΕΕ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ χαίρομαι που ήμασταν όλες μαζί! :-)

      Delete
  2. Μπράβο κόρες, μια χαρά τα καταφέρατε!!!! Η κάθε μία στο είδος της!!! Πάντα τέτοια!!!

    ReplyDelete
  3. Μπραβο σας! Φαντάζομαι δεν θα ήξερε τι να πρωτοδιαλέξει ο κόσμος

    ReplyDelete
  4. Συγχαρητήρια σε όλες σας, για την πρωτοβουλία σας να ενισχύσετε το κοινωνικό παντοπωλείο και για την επιτυχία που είχε το μπαζάρ σας!!

    ReplyDelete
  5. Πολύ όμορφα όλα! Και του χρόνου :)

    ReplyDelete
  6. Α πόσο όμορφη στην φωτογραφία! Τι ωραία πράγματα φτιάξατε! Πάντα τέτοια εύχομαι!
    Φιλιά πολλά

    ReplyDelete
  7. Mπράβο καί σέ εσένα Κική καί στήν ξαδέλφη,αλλά καί ΄σέ όσες,κυρίες, συνέβαλαν στό μπαζάρ!!Πολύ όμορφες όλες οι δημιουργίες!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  8. Χαίρομαι που είχε επιτυχία το μπαζάρ σας!!!
    Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν για να γίνει!!! Οι δημιουργίες σας ήταν η μία καλύτερη από την άλλη!!!
    Καλό σ/κ
    Φιλάκια
    Νεφέλη

    ReplyDelete
  9. Σας αξίζει ένα μεγάλο "μπράβο"! Συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου, Κική!!
    Τα καλούδια σου ελπίζω να πουλήθηκαν όλα!
    Φιλιά και να'σαι καλά!

    ReplyDelete
  10. Βρε κορίτσια μπράβο σας! Τι όμορφα πράγματα κάνατε? Από όσο μπορώ να δω οι πάγκοι σας είναι γεμάτοι όμορφα και νόστιμα πράγματα! Καλό Σ/Κ !!

    ReplyDelete
  11. Nα ευχαριστήσω και εγώ από τη μεριά μου πρώτα απ'όλα το χορευτικό "Φιόρο του Λεβάντε" που μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του και μας αγκάλιασε σ' αυτήν την φιλανθρωπική πρωτοβουλία, όλο τον κόσμο που ήρθε και βοήθησε την προσπάθεια ώστε κι άλλοι συντοπίτες μας να νιώσουν ένα ζεστό και λίγο πιο γεμάτο Πασχαλινό τραπέζι μέσω της βοήθειας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και τέλος τις υπόλοιπες πέντε της παρέας για τις όμορφες αναμνήσεις συνεργασίας που αποκομίσαμε μέσα από αυτήν τη φιλανθρωπική δράση των έξι μας. Καλό μεγαλοβδόμαδο σε όλους!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ στα έχω ξαναπεί: είμαι τυχερή ;-)

      Delete
  12. Σας ευχαριστώ όλες!

    ReplyDelete
  13. Μπραβο!!Μπραβο !!Φαινονται ολα τοσο υπεροχα!!!
    κριμα που δεν μπορουσα να ερθω!Φιλια!

    ReplyDelete
  14. Μπράβο σε όλες σας κορίτσια και σε σένα ιδιαίτερα φυσικά Κική!
    Είναι πολύ όμορφο να οργανώνονται τέτοιες πρωτοβουλίες!
    Όλα φαίνονται πραγματικά πανέμορφα!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  15. Σας ευχαριστούμε!

    ReplyDelete