Friday, August 19, 2011

Φαγητό στη Σαντορίνη. Μέρα 4η: Ταβέρνα Παλιά Σκάλα, στο παλιό λιμάνι στα Φηρά

Τελευταία μέρα στη Σαντορίνη, επιλέξαμε να φάμε πάλι στο παλιό λιμάνι στα Φηρά, στην ταβέρνα Παλιά Σκάλα της Βάσως και του Γιώργου, παρόλο που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε πάλι το τελεφερίκ. Εκείνη τη μέρα, έπρεπε να αφήσουμε το ξενοδοχείο στις 12 και πετάγαμε στις 10 το βράδυ, οπότε, έπρεπε να καταναλώσουμε αρκετές ώρες εκτός σπιτιού. Το μόνο λάθος που κάναμε, είναι ότι δεν επισκεφτήκαμε ένα οινοποιείο, ενώ είχαμε τόσο χρόνο. Αν πάτε, μην αμελήσετε να το κάνετε! Εγώ, ελπίζω να ξαναπάω και να επισκεφτώ ένα!

Στη Βάσω αυτή τη φορά φάγαμε σαλάτα με ντάκο και λιαστές ντομάτες, λαχανικά σαγανάκι και κοτόπουλο φιλέτο. 20 ευρώ όλα, μαζί με νερό και αναψυκτικό. Μας κέρασαν υπέροχο ελληνικό καφέ και παγωτό σύκο! Η φιλοξενία της Βάσως και του Γιώργου ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτική. Σας ευχαριστούμε και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα!

Το τελευταίο πιάτο που βλέπετε με την κόκκινη σάλτσα, είναι ένα σαντορινιό πιάτο, η μπραντάδα, που γίνεται με μπακαλιάρο σε κομματάκια που τηγανίζεται. Αυτό δεν το φάγαμε, αλλά το φωτογράφιαα μόνο. Την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω!










3 comments:

  1. Φτάνει καλέ! Δεν αντέχω άλλο, λυπήσου με:))
    Καλό ΣΚ Κικίτσα!

    ReplyDelete
  2. Η Σαντορίνη ειναι υπέροχη!κρίμα που δεν πήγατε σε οινοποιείο,αξίζει :)

    Καλό βράδυ

    ReplyDelete
  3. Μαράκι άλλη μία θα ξαναβάλω! χαχα!

    Και λοιπόν, ελπίζω να ξαναπάω!

    ReplyDelete