Friday, June 8, 2018

Πέρκα φιλέτο με λαχανικά στη λαδόκολλα

Καλοκαιρινό φαγάκι, εύκολο, γρήγορο και νόστιμο σας προτείνω σήμερα: Πέρκα με λαχανικά στη λαδόκολλα.
Το να κλείσετε το ψάρι στη λαδόκολλα, βοηθάει να παραμείνει ζουμερό και να κρατήσει τα υγρά σου χωρίς να εξατμιστούν.


Πέρκα στη λαδόκολλα με λαχανικά
Υλικά για 2 μερίδες
1 μεγάλη πέρκα φιλέτο (χρησιμοποίησα κατεψυγμένη)
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
μισή κόκκινη πιπεριά κομμένη ζουλιέν
μισή πορτοκαλί πιπεριά κομμένη ζουλιέν
μισή κίτρινη πιπεριά κομμένη ζουλιέν
αλάτι
λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς με αέρα.΄
Πάνω σε ένα ταψί βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα.


Βάζουμε την πέρκα πάνω στη λαδόκολλα.
Ρίχνουμε από πάνω λίγο λάδι (1-2 κ. σ.)
Βάζουμε τα πλυμένα και κομμένα λαχανικά πάνω από το ψάρι.
Αλατίζουμε.
Κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα και βάζουμε το ταψί στον φούρνο.


Ψήνουμε για 50 λεπτά.
ΠΡΟΣΟΧΗ όταν ανοίξετε τη λαδόκολλα γιατί θα βγει ατμός.


Συνοδεύτηκε με σαλάτα πατζάρι-ξινόμηλο της Χρυσαυγής


No comments:

Post a Comment