Saturday, November 22, 2008

Bazaar

Μάγκες...τα ψέματα τέλειωσαν! Η ώρα για το μπαζάρ των Δρόμων Ζωής πλησιάζει. Σε δύο βδομάδες από τώρα, στις 6 και 7 Δεκεμβρίου, το μπαζάρ ανοίγει τις πόρτες του. Τι μπορούμε να κάνουμε; Κατ' αρχήν να φτιάξουμε κάτι και να το στείλουμε! Αν δεν προλαβαίνουμε να φτιάξουμε κάτι, ας κάνουμε κάτι πιο εύκολο, ειδικά εσείς που μένετε στην Αθήνα: Πηγαίνετε εκεί για να αγοράσετε τα σπιτικά καλούδια που πωλούνται εκεί. Αν θέλετε δε, να πετύχετε καλές γκουρμεδιές, η συμβουλή μου είναι να πάτε Σάββατο πρωί.
Εκτός από σπιτικά καλούδια, μπορείτε να βρείτε στολίδια χριστουγεννιάτικα, κοσμήματα κλπ.Για το που θα γίνει φέτος και πως θα πάτε θα κοιτάξτε εδώ.
Για το τι μπορείτε να φτιάξετε ή πως μπορείτε να βοηθήσετε, θα κοιτάξτε εδώ.
Εγώ, ελπίζω πως θα καταφέρω να πάω και φέτος όπως πήγα και πέρυσι, αν και φέτος ειδικά, είναι λίγο δύσκολο. Όπως και πέρυσι όμως, φρόντισα να στείλω το κατιτίς μου.

Τέλος, να σας παρακαλέσω, αν δεν πάτε σε αυτό το μπαζάρ φέτος, πηγαίνετε σε όποιο μπαζάρ είναι κοντά σας. Καλό θα κάνουμε, σε όποιο κι αν πάμε.

Εδώ σε μας στο νησί, περιμένω πως και πως το μπαζάρ που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι γερμανίδες που κατοικούν εδώ.
Σε όποιο μπαζάρ κι αν βρεθείτε λοιπον, καλές αγορές!

7 comments:

  1. εύχομαι ολόψυχα να έχει την επιτυχία που του αξιζει, το μπαζάρ.

    εμείς, καθε χρόνο, πηγαίνουμε στην Καισαριανή, όπου οργανώνεται ένα παζάρι, για τα αδέσποτα.
    το συγκεκριμένο μπαζάρ, εχει το ονομα της Ολγας Μάλλη
    η οποια
    κατέβηκε απο το αυτοκινητο της για να βοηθήσει ένα χτυπημενο και (τι περίεργο..) παρατημένο ζώο, οταν ένα αυτοκινητο χτυπησε ακαριαία την ίδια.

    ο σύλλογος έχει παρει το όνομα της και καθε χρονο τετοια εποχη διοργανώνει, αυτη την εκδήλωση
    (στην οποια πηγαινουμε εδώ και αρκετά χρονια)

    και το σημαντικότερο όλων, ειναι πως κανει πραγματική δουλειά!

    ReplyDelete
  2. Πέρνω το μπανερακι και κανω παραπομπη στο μπλογκ σου για τις πληροφορειες.
    Χαιρομαι πολυ οταν γινονται τετοιες εκδηλώσεις.
    Καλημερα απ τους Κορφούς

    φιλακια

    ReplyDelete
  3. Καλημέρα.
    Επαινετέα κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στον Άνθρωπο.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Deli,αξιέπαινη προσπάθεια!
    Άφησα παραγγελία στα κορίτσια,να πάνε.Κοιτάξαμε το χάρτη,γνωρίζουν που είναι.
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  6. Πραγματικα συγκινητικο το ενδιαφερον σου για τετοιου ειδους εκδηλωσεις!Γιατι ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου τα παζαρια των Χριστουγεννων!Επισης θελω να σε ενημερωσω, οτι το χοιρινο με δαμασκην α, που το εκανα σημερα σε φιλους, Κυριακη μεσημερι, και μετα επιδορπιο τα μηλα σου, πηραν χιλια συγχαριτηρια!!Η μονη διαφορα,γιατι μαρεσει να αλλαζω λιγο τις συνταγες,ειναι οτι προσθεσα πατατες,κιμινο ολοκληρο, και λιγα γαρυφαλλα...Τελεια!!..

    ReplyDelete
  7. Μαριλένα, αυτό που έγινε ήταν τραγικό! Πόσες φορές αλήθεια έχει συμβεί αυτό στην ελληνική πραγματικότητα! Κάθε μπαζάρ, είτε για ανθρώπους είτε για ζώα, καλά είναι. Αρκεί να βοηθάμε όσους και όσα μπορούμε με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας.

    Φαραώνα ευχαριστώ. Φιλιά από τη βροχερή Ζάκυνθο!

    Διονύση μου, οι άνθρωποι καλό είναι να θυμούνται τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αλλά καλό είναι να θυμόμαστε και όλα τα πλάσματα αυτού του κόσμου, γιατί στο τέλος θα κατοικούμε μόνοι σ' αυτόν τον πλανήτη.

    Ελένη, κάθε τέτοια προσπάθεια που γίνεται είναι καλή!

    Όλγα, μη νομίζεις...άνθρωπος είμαι κι εγώ που πρώτα νοιάζεται για τον εαυτό του και την οικογένειά του και μετά για τους άλλους. Οι μέρες όμως που έρχονται, επιβάλλουν έστω και μια (και δυο και τρεις) φορά το χρόνο να σκεφτούμε και τους άλλους.

    Α! Πολύ χαίρομαι για το φαγητό! Μπράβο!

    ReplyDelete