Thursday, March 21, 2013

Γίνε οικοδέσποινα με Στόχο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαγωνισμός «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο»
Έχεις φορέσει το διάσημο μπλουζάκι με σήμα τον «Στόχο»... Με αυτή σου την ενέργεια συμμετείχες κι εσύ στην πιο γνωστή καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ παράλληλα ενίσχυσες οικονομικά την προσπάθεια μας.

Στόχος σου σήμερα είναι να οργανώσεις μια γιορτή για τον ίδιο σκοπό, να γίνεις «Οικοδέσποινα με Στόχο» και να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό.

Η διαδικασία είναι απλή. Βάλε όλη τη φαντασία και την τέχνη σου για να οργανώσεις μια πετυχημένη γιορτή, ένα τραπέζι για τους φίλους σου. Πάρε τηλέφωνο, δήλωσε πότε είναι το πάρτυ και εμείς σου στέλνουμε ενημερωτικό υλικό και ένα δώρο για σένα, την οικοδέσποινα.
Στη συνέχεια προτείνεις στους καλεσμένους να βάλουν ένα συμβολικό ποσό στον ειδικό κουμπαρά, τον οποίο μας στέλνεις πίσω. Έτσι λαμβάνεις μέρος στο διαγωνισμό, ενώ παράλληλα βοηθάς να κάνουμε το Κέντρο Πρόληψης στο Σύνταγμα, πραγματικότητα.


Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις έχει συμβάλει ουσιαστικά τα 11 τελευταία χρόνια, ώστε χιλιάδες γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το έργο της Εκστρατείας. Καλούμε κάθε γυναίκα να βοηθήσει και να ενισχύσει αυτή μας την προσπάθεια. Δες με ποιους άλλους τρόπους μπορείς να συμβάλλεις στο έργο μας!

Μην περιμένεις, λάβε μέρος στο διαγωνισμό «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο».
Πάρε μας τηλέφωνο: 210 3606430, 210 3614488 ή μπες στο www.ftbc.gr «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο».