Saturday, August 30, 2008

Λεμονάδα σπιτική

Περάστε να κεραστείτε! Ας δροσιστούμε με μια φρέσκια λεμονάδα φτιαγμένη από τα χεράκια μας.



11 comments:

  1. καταπληκτικη......αν θελουμε με ανθρακικο τι κανουμε??? (προσεχε ειναι ερωτηση παγιδα)

    ReplyDelete
  2. Καλη άρχή στην Μικρή Κουζίνα !!!!

    ReplyDelete
  3. Γιάννη, δε θα έβαζα ανθρακικό σ' αυτή τη νόστιμη λεμοναδίτσα. Για να κάνεις ανθρακικό μπορείς να προσθέσεις λίγη μαγειρική σόδα αλλά αντίθετα από όσα πίστευαν οι παλιότεροι, κάνει κακό παρα καλό στο στομάχι.
    (πέρασα;)

    CGP, ευχαριστώ πολύ!

    ReplyDelete
  4. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ BLOG
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ
    ΦΙΛΙΑ ΡΑΝΙΑ

    ReplyDelete
  5. Ράνια ευχαριστώ!!! Φιλιά!

    ReplyDelete
  6. Μόλις την έφτιαξα!
    Πολύ ωραία, δροσερή και ελαφρια!(ισως την επόμενη φορά να βάλω λιγότερη ζάχαρη, γουστα είναι αυτα!)

    ReplyDelete
  7. Ευχαριστώ πολύ! Ναι. Αν σου φάνηκε πολύ γλυκιά, μείωσε τη ζάχαρη. Είναι θέμα γούστου!

    ReplyDelete
  8. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό ανθρακούχο

    ReplyDelete
  9. Ευχαριστούμε για το τιπ!

    ReplyDelete
  10. Εγώ θέλω μια συνταγή για μια λεμονάδα για 1 (ολογράφως ΕΝΑ) ποτήρι του νερού που γίνεται σε 2 (ολογράφως ΔΥΟ) λεπτά οταν γυρνάω σπιτι και δεν εχω όρεξη για ΤΙΠΟΤΑ αλλο ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή παρα μονο να ξεδιψάσω ΣΥΝΤΟΜΑ με μια δροσερη λεμοναδα με παγακια.
    Μια λεμονάδα που δεν θα μου καθεται η ξυνιλα στο λαιμο και οχι πολυ γλυκια ωστε να μου ερχεται αναγούλα!

    ReplyDelete
  11. Έχει ωραιότατες όπως τις περιγράφεις το σμ.

    ReplyDelete