Ο σεφ και ιδρυτής του Ucook.gr Βησσαρίωνας Παρθένης, διοργανώνει σεμινάριο για τα λικέρ και θα έχω τη χαρά να διδάξω εγώ, το επόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Ucook (Λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπράκη 68, Νίκαια).
Ελάτε να μάθουμε τα μυστικά ενός πετυχημένου σπιτικού λικέρ. Πόσο κρατάει; Πότε θεωρείται παλιό; Γιατί θολώνει; Τι ποτό μπορώ να χρησιμοποιήσω; Πώς μπορώ να αξιοποιήσω τα φρούτα που μένουν από ένα λικέρ; Πώς μπορώ να διορθώσω ένα λικέρ αν δεν μου αρέσει; Συγκεντρώστε τις απορίες σας και ελάτε να μιλήσουμε γι' αυτές. Θα δοκιμάσουμε και θα φτιάξουμε λικέρ, θα δοκιμάσουμε κανελλάδα χωρίς αλκοόλ και είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε τέλεια. Μην ξεχάσετε όσοι ενδιαφέρεστε, να φέρετε μαζί σας ένα άδειο μπουκαλάκι, χωρητικότητας μέχρι 200 ml, για να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ένα λικεράκι.
Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής μπορείτε να δείτε στο site του Ucook, εδώ.
Ελάτε να μάθουμε τα μυστικά ενός πετυχημένου σπιτικού λικέρ. Πόσο κρατάει; Πότε θεωρείται παλιό; Γιατί θολώνει; Τι ποτό μπορώ να χρησιμοποιήσω; Πώς μπορώ να αξιοποιήσω τα φρούτα που μένουν από ένα λικέρ; Πώς μπορώ να διορθώσω ένα λικέρ αν δεν μου αρέσει; Συγκεντρώστε τις απορίες σας και ελάτε να μιλήσουμε γι' αυτές. Θα δοκιμάσουμε και θα φτιάξουμε λικέρ, θα δοκιμάσουμε κανελλάδα χωρίς αλκοόλ και είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε τέλεια. Μην ξεχάσετε όσοι ενδιαφέρεστε, να φέρετε μαζί σας ένα άδειο μπουκαλάκι, χωρητικότητας μέχρι 200 ml, για να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ένα λικεράκι.
Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής μπορείτε να δείτε στο site του Ucook, εδώ.