Όπως καταλαβαίνετε, διανύουμε την εβδομάδα
«
Μικρή κουζίνα, Ψωμιά και ζύμες» και είναι φυσικό άλλωστε, γιατί δεν βγάζει κανείς κάθε μέρα βιβλίο. Περιττό να σας πω πόσο χαρούμενη είμαι που βλέπω να το ξεφυλλίζουν οι φίλοι μου αλλά και ο κόσμος γενικά. Είναι αστείο, γιατί δεν είχα πει πουθενά ότι ετοιμάζω βιβλίο, με αποτέλεσμα να αποτελεί μεγάλη έκπληξη για όλους, τόσο η συγγραφή του και η φωτογράφηση, όσο και η καλαίσθητη δουλειά που έχει γίνει σαν τελικό αποτέλεσμα.
Επί τη ευκαιρία, ήθελα να σας ευχαριστήσω, για τον πολύ μεγάλο ενθουσιασμό που δείξατε για το βιβλίο, τόσο εδώ, όσο και στο email μου και στο facebook, γνωστοί και άγνωστοι. Να ευχαριστήσω επίσης και τον κόσμο στη Ζάκυνθο (γι΄ αυτούς κι αν ήταν μεγάλη η έκπληξη), τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου, που έτρεξαν να αγοράσουν αμέσως το βιβλίο. Η ανταπόκριση του κόσμου εδώ ήταν άμεση και ακούω ήδη τα καλύτερα λόγια.
Το καλό που συμβαίνει με τα blogs, είναι ότι μέσα από αυτά, μπόρεσαν να αναδειχθούν τα ταλέντα πολλών ανθρώπων (χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι είμαι κι εγώ ανάμεσα σ’ αυτούς), μπόρεσαν πολλοί άνθρωποι να προβάλουν την πολύ καλή δουλειά τους, μπόρεσαν να αναδειχτούν ταλέντα, που αν δεν είχαν αυτοπροβληθεί, θα είχαν μεγάλη δυσκολία στο να τους μάθει ο κόσμος, αφού συνήθως χρειάζεσαι πλάτες άλλων για να στηριχτείς και να πας μπροστά (διαφήμιση, προβολή κλπ). Έτσι μάθαμε ταλαντούχους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, που σε άλλες περιπτώσεις θα παρέμεναν άγνωστοι και γι΄ αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.
Πολλοί από σας ζήτησαν να προμηθευτούν το βιβλίο άμεσα, οπότε χτες, αποφασίσαμε τον τρόπο για όσους βιάζονται, μέχρι να μπει στην υπόλοιπη Ελλάδα (που θα γίνει σύντομα) και για όσους θέλουν μέσα αφιέρωση. Ο τρόπος λοιπόν δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον πιο απλό: με αντικαταβολή. Όσοι λοιπόν εκφράσατε το ενδιαφέρον σας και θέλετε να το προμηθευτείτε, μπορείτε να μου στείλετε e-mail στο
(το e-mail μου υπάρχει και στο προφίλ μου, όπως επίσης και δίπλα στην πλευρική στήλη).
Στο e-mail που θα στείλετε, θα πρέπει να γράψετε ολόκληρο το όνομά σας,τη διεύθυνση που θέλετε να πάει και το ΑΦΜ σας σε περίπτωση που θέλετε τιμολόγιο. Το βιβλίο θα σας αποσταλεί με αντικαταβολή, η τιμή του είναι 20 ευρώ και τα έξοδα αποστολής δωρεάν.
Σύντομα επίσης, θα υπάρχει μια φόρμα για παραγγελία, στην πλευρική στήλη του μπλογκ.
Σας ευχαριστώ πολύ!
update:
Οπισθόφυλλο, περιεχόμενα και σημεία πώλησης, για να είναι όλα μαζεμένα σ΄ αυτό το ποστ!
Σημεία πώλησης του βιβλίου "Ψωμιά και ζύμες" σε Ελλάδα και Κύπρο
1. Λιμπρο Βιβλιοπωλείο Πατριάρχου Ιωακείμ 8 - Κολωνάκι
2. Πολιτεία Βιβλιοπωλείο - Ασκληπειου 3 Κέντρο
3. Βιβλιοπωλείο Εστία - Σόλωνος 60
4. Βιβλιοπωλείο Στίγκα - Αγιοι Ανάργυροι
5. Βιβλιοπωλείο Θέμα - Βύρωνας και Παγκράτι
6. Ιανός Βιβλιοπωλείο - Σταδίου 24 - Αθήνα
7. Ιανός - Θεσσαλονίκη - Αριστοτέλους 7
8. Ελευθερουδάκης - Πανεπιστημίου 17
9. Βιβλιοπωλείο Γρηγόρης - Σόλωνος 66
10. Ευριπίδης Βιβλιοπωλείο Χαλάνδρι
11. Σαββάλας και Πατάκης - Αθήνα Κέντρο
12. Public store Αθήνα - Βόλος - Θεσσαλονίκη
13. Fnac store - Σύνταγμα - Αθήνα κέντρο.
14. Hondos - Γλυφάδα και Ομόνοια
15. Hondos - Θεσσαλονίκη
16. Hondos - Καλλιθέα
17. Κυριάκου - (Λεμεσός και Λευκωσία) Κύπρος
18. Παδεία - (Λάρισα - Κάρδίτσα - Γιάννενα)
19. Μεθενίτης, Γωνιά του Βιβλίου - Πάτρα
20. Στεφανή - Χαλκίδα
21. Κλαψινάκη - Ρεθυμνο
22. Σεβαστόπουλος - Αγρίνιο
23. Καραστάθης - Σάμος
24. Μπέτσης - Λαμία
25. Μερούσης - Χίος
26. Σαμαρτζής - Χαλκίδα
27. ΜΑΤΙ Βιβλιοπωλείο - Κατερίνη
Επίσης, μπορείτε να το παραγγείλετε σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο θέλετε!
Update
Αν ψάχνετε το βιβλίο, μπορείτε να το ζητήσετε στο email μου :)
Παντα τετοια να εχεις στη ζωη σου, μονο χαρες.Αν και ειμαι καινουργια αναγνωστρια των μπλογκς σου,αμεσως με κερδισες με τον χαρακτηρα σου και θελω να μοιραζομαι την χαρα σου για το βιβλιο σου. Ωραια θα παραγγειλω και εγω το βιβλιο σου,με τον τροπο που μας υπεδειξες...
ReplyDeleteDeli,οκ καλύφτηκα ήδη-το περιμένωωωω!
ReplyDeleteΕπιτυχίες πάντα!
Φιλιά!
Μπραβοοοοοοο!!!!!!!
ReplyDeleteΚαλη επιτυχια στο βιβλιο που σιγουρα θα εχει αφου οι συνταγες ειναι δοκιμασμενες απο εμας τις καλοφαγουδες.
All right!!!!
ReplyDeleteIt must be a great feeling to see people reading your book. I've just emailed you for more details. I also tweeted about this post :)
ReplyDeleteΧίλια συγχαρητήρια Κική μου, καταλαβαίνω το καμάρι σου και τη συγκίνησή σου, ξέρεις πως περνάω τα ίδια μια φορά το χρόνο! Εγώ βέβαια γνώριζα το μικρό σου μυστικό, δεν παύει όμως η χαρά μου να είναι πολύ μεγάλη τώρα που βλέπω πως πήρε σάρκα και οστά! Σου αξίζει κάθε επιτυχία και σου την εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!
ReplyDeleteΥ.Γ. Θέλω και σπέσιαλ αφιέρωση στο δικό μου αντιτυπο,οκ;
Φιλάκια πολλά!
Συγχαρητήρια Κική και από εδώ, επίσημα!!!
ReplyDeleteΤο παραγγέλνω άμεσα!!!
Πάντα επιτυχίες!
Δώρα, είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστέυονται άνθρωποι που δεν έχεις καλα καλά γνωρίσει. Σ' ευχαριστώ πολύ!
ReplyDeleteΕλενίτσα μου γλυκά, σ' ευχαριστώ!
Πουαντερίτσα, είμαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσεις αν το δεις!
Confused :-)))
ReplyDeleteLiz! Thanks a lot! Soon it will be yours!
Μαρία, έσυ έχεις ζήσει το συναίσθημα αρκετές φορές. Καταλαβαίνεις λοιπόν. Το ιμειλ μου το ξέρεις...
Efik, ευχαριστώ πολύ πολύ! Φιλιά!
Και αναφέρεται και στο αγαηπημένο μου θέμα! Τα ψωμιά!!! Σίγουρα θέλω ένα για τον εαυτό μου αλλά και 1-2 ακόμα, για αυτό που σου πρότεινα! Θα είμαστε σε επαφή! Καλοτάξιδο!!!
ReplyDeleteκικιτσα μου σου στελνω E-mail με την διευθυνση μου!!!!!!!!!
ReplyDeleteεεεεεεεεεεε οοοοοοοοοοο το πηραμε το πήραμε το ευρωπαικό... χαχα καλέ που ειναι γιατι αργεί????
ReplyDelete1) Ακομα εκεινο το βιβλιο;;;
ReplyDelete(αυτο ειναι απο το ελληνικο με την κουδουνα)
2) Αχ βρε Κικιτσα τι μας καμνεις...
(Βουτσας)
:)))
Πέννυ, χαίρομαι που σε ενδιαφέρει το θέμα! Θα τα λέμε με μέιλ για τα υπόλοιπα.
ReplyDeleteΆσπα, το έλαβα. Ευχαριστώ!
Νίκη! χαχα! Έρχεταιιιιι!
Αντώνη!! χαχα! Σήμερα έδωσα όλα τα βιβλία για αποστολή για όσους παραγγείλατε. Αν περνάει καράβι, θα φύγουν σήμερα. Έχει έναν αέραααα....
Για τυράκια και γαλακτομικά, προβλέπεται καμμιά έκδοσης Κικίτσα;
ReplyDeleteΡωτώ γιατί έχω τους λόγους μου εγώ πάλι :-))
Χθές έκανα το πρώτο πείραμα!
Μικρή ποσότητα βγήκε με τα 2 λίτρα, προσωπικά το καταναλώνω
μόνη σε ένα-δυό πρωινά.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα γάλατα του εμπορίου δεν είναι κατάλληλα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πρέπει να βρούμε λοιπόν "connection" με στάνη!!
Πηνελόπη! χαχα! Προσπάθησε να βρίσκεις γάλα παστεριωμένο μεν, αλλά όχι ομογενοποιημένο. Και βιολογικό κάνει κανλή δουλειά.
ReplyDeleteΑκριβώς αυτά κάνουν τα blogs...
ReplyDeleteΤα έλεγα εγώ!!
Ξαναευχόμεθα best seller!
Κική μου συγχαρητήρια και καλή επιτυχία και πάντα τέτοια. Εύχομαι σύντομα να ακολουθήσουν επανεκδόσεις και εκδόσεις και με άλλες σου δουλειές!!! (Μωρέ είναι να μη γίνει η αρχή...)και φυσικά το θέλω με αφιέρωση...Σου στέλνω το mail μου
ReplyDelete@Πηνελόπη: Άνοιξε στο Χαλάνδρι μαγαζί ο καταπληκτικός κ. Κουφόπουλος της Νάξου. Τα τυριά του δεν παίζονται. Αυτό όμως που θέλω να σου πω είναι πως έχει γάλα καλό, πατερειωμένο αλλά όχι ομογενοποιημένο. Δοκίμασα χτες κι ήταν πολύ καλό. Το έχει κανονικό σε λιπαρά αλλά και με λίγα τοιαύτα!
ReplyDeleteΚωνσταντίνε, κάνουν ΚΑΙ αυτα τα μπλογκς!
ReplyDeleteΕυχαριστώ! Και στα δικά σου! Αντε καλέ στρώσου γράψε. Τελικά εγώ έβγαλα βιβλίο πριν από σένα!!! χαχα!
Ιωάννα, καιρός να μάθεις για ζύμες και καιρός να κάνεις επιτέλους την πίτσα που δεν καταφέραμε να κάνουμε μαζί τον Αύγουστο.
Νουνου, αυτά θα τα λες όταν έρχομαι! χαχα!
μπράβο! εύχομαι τα καλύτερα και καλη επιτυχία να έχει!!
ReplyDeleteκαλό Σαββατοκύριακο :))
ΑΞΙΑ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!
ReplyDeleteΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ..
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΜΕ ΤΙς ΠΙΤΕς ΦΥΣΙΚΑ...
Μαριλένα μου σ' ευχαριστώ πολύ!
ReplyDeleteΌλγα (η γνωστή Όλγα;;;), ευχαριστώ πολύ!
Με τις πίτες;;; Δεν κατάλαβα!
To περιμένω πως και πως
ReplyDelete:ο)
Kική μου συγχαρητήρια!!!Πάντα τέτοιες επιτυχίες εύχομαι!Θα το παραγγείλω λείαν συντόμως :)
ReplyDeleteΚαλή και μεγάλη πανελλαδική κυκλοφορία εύχομαι.
ReplyDeleteΔικαιολογημένη η χαρά σου.
Και σε άλλα με υγεία.
Συγχαρητήρια!!!
Ισιιιιιιιιιιιι! Ευχαριστώωω!
ReplyDeleteEve, ευχαριστώ! Να είσαι καλά!
Θαλασσένια, ευχαριστώ πολύ!
kikiiiiiiiiiii yperoxo kalh mou!!! Eilikrina eimai perhfanh gia sena! Epitelous allh mai diashmh sthn parea :)) poios sthh xarh mou !!
ReplyDeleteFiloures koritsara mou!!!
Φρουφρουδένια, ευχαριστωωωωώ! Ναι ναι! Διάσημη! χαχα! Φιλάκιαααα!
ReplyDeleteΣου ευχομαι καλες πωλησεις και με την πρωτη ευκαιρια θα παραγγειλλω σε παρακολουθω εδω και καιρο και οτι κανεις ειναι πεντανοστιμο!!!
ReplyDeleteΓεια σου Μάγκυ και καλωσήρθες! Χαίρομαι που με παρακολουθείς! Όταν αποφασίσεις, εδώ είμαστε!
ReplyDeleteυγ. Ωραίες φωτό έχετε στο μπλογκ σας!
Συγχαρητήρια!!!!
ReplyDeleteΕίχα τρελαθεί από τη χαρά μου όταν διάβασα ότι θα βγάλεις βιβλίο. Σαν να ήταν δικό μου!
Το μεράκι ποτέ δεν πάει χαμένο.
Καλές πωλήσεις και αμείωτο κέφι σου εύχομαι.
VITA, ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι να μοιράζομαι μαζί σας τον ενθουσιασμό μου και να γίνεται και δικός σας!
ReplyDeleteKikitsa μου, χαίρομαι για την αποδοχή που έχει το βιβλίο σου γιατί αξίζει ΚΑΙ το αξίζεις
ReplyDeleteΚΑΛH ANAΣTAΣΗ!
Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές
Γλαρένια μου ευχαριστώ για όλα! Καλό Πάσχα να περάσετε!
ReplyDeleteΚαλημέρα Κική!
ReplyDeleteΣυγχαρητήρια για την έκδοση του βιβλίου σου! Που μπορούμε να διαβάσουμε εντυπώσεις από τις συνταγές που περιγράφονται? Θέλω πολύ να το αγοράσω και θέλω κάποιες πληροφορίες για αυτό!
frabala, ευχαριστώ πολύ! Αν κοιτάξεις στα επόμενα ποστ από αυτό, όπως και σε ένα βίντεο που έχω βάλει από μια εκπομπή που γυρίσαμε, θα διαβάσεις και θα ακούσεις σχόλια. Δεν τα έχω μαζέψει κάπου συγκεκριμένα, γιατί ενδρεπόμην :-)))
ReplyDeletekiki akyro to minima pou sou afisa sti salata!... nomiza oti eixe mono tilefono kai mail gia paraggelies... OK exo ti lista!
ReplyDeleteΕγινεεεε!
ReplyDelete