tag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post7569327974659499365..comments2024-03-23T20:19:24.809+02:00Comments on μικρή κουζίνα: Πανετόνεkikihttp://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-29000535083018059332023-02-13T18:59:43.979+02:002023-02-13T18:59:43.979+02:00Ευχαριστούμε! Κική. Ευχαριστούμε! Κική. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-56280776165201048222023-02-13T18:49:37.659+02:002023-02-13T18:49:37.659+02:00Το προζύμι είναι καλύτερο να γίνει με : 120 mll χλ...Το προζύμι είναι καλύτερο να γίνει με : 120 mll χλιαρό γάλα, 200 γραμμάρια αλεύρι τσουρεκιού (ιδανικότερο το μοβ ΔΥΝΑΤΟ αλεύρι τσουρεκιού), 50 γραμμάρια άσπρη ζάχαρη και 50 γραμμάρια μαγιά φρέσκια.Αφού τα ανακατέψουμε καλά, σκεπάζουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε στο ΣΒΗΣΤΟ φούρνο (θέλει θερμοκρασία τουλάχιστον 25 βαθμούς) μέχρι να φουσκώσει πολύ. Επίσης ΔΕΝ θέλει η συνταγή ΚΑΝΕΝΑSpyros Margaritishttps://www.blogger.com/profile/00128242056527539944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-62337192308079939362016-12-08T15:43:43.417+02:002016-12-08T15:43:43.417+02:00Ευχαριστώ!
Χαχα! Σίγουρα θέλει κι άλλο για να φτάσ...Ευχαριστώ!<br />Χαχα! Σίγουρα θέλει κι άλλο για να φτάσει ;)kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-31105401664453668732016-12-08T15:43:08.197+02:002016-12-08T15:43:08.197+02:00Ευχαριστώωω!Ευχαριστώωω!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-59251371626006647452016-12-08T15:42:47.701+02:002016-12-08T15:42:47.701+02:00Να κάνεις, να κάνεις! Ευχαριστώ!Να κάνεις, να κάνεις! Ευχαριστώ!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-11211180755483876332016-12-08T15:42:21.108+02:002016-12-08T15:42:21.108+02:00Χτες μου έλεγε κάποιος ότι οι Ιταλοί δεν φτιάχνουν...Χτες μου έλεγε κάποιος ότι οι Ιταλοί δεν φτιάχνουν αλλά αγοράζουν. Ήρθες και το επιβεβαίωσες! Εντύπωση μου έκανε! Αχ να ξαναερχόμουν στην Ιταλία φέτος.... :)kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-31812456753710144892016-12-08T09:59:33.874+02:002016-12-08T09:59:33.874+02:00Πολύ ωραίο έγινε Κική.
Αυτό το κόλπο με τις βελόνε...Πολύ ωραίο έγινε Κική.<br />Αυτό το κόλπο με τις βελόνες πολύ καλό!!!<br />Καλά δεν νομίζω να μένει μεχρι τις γιορτές. Γι αυτό φτιάξε κι άλλο ;)Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-71000310571741731892016-12-06T23:35:04.443+02:002016-12-06T23:35:04.443+02:00Υπέροχο! Γειά στα χέρια σου Κική μου!Υπέροχο! Γειά στα χέρια σου Κική μου!mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-35173299720117278022016-12-06T18:52:22.171+02:002016-12-06T18:52:22.171+02:00Είχα κάνει πέρυσι πανετόνε, έχει κάποια διαδικασία...Είχα κάνει πέρυσι πανετόνε, έχει κάποια διαδικασία αλλά είναι πολύ νόστιμο το άτιμο με τα φρουτάκια και τις σταφίδες, δεν συμφωνείς; Ίσως αποφασίσω να κάνω και φέτος αν δεν βαρεθώ!! ;) Γεια στα χέρια σου!!mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-52294732201944610632016-12-06T04:53:30.764+02:002016-12-06T04:53:30.764+02:00μια χαρα φαινεται. χαρα στην ορεξη σου να φιαξειει...μια χαρα φαινεται. χαρα στην ορεξη σου να φιαξειει πανεττονε. δεν εχω φιαξει ποτε αλλα καθε χρονο αγοραζω τουλαχιστον ενα και μου χαριζουν και αλλα 5/6!!! Τωρα αρχιζουμε τα παρε δωσε με τα πανεττονε!Irenehttps://www.blogger.com/profile/05519309962417911546noreply@blogger.com