tag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post5137982417926480921..comments2024-03-23T20:19:24.809+02:00Comments on μικρή κουζίνα: Σπανακοπρασόπιτα με ρύζιkikihttp://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-81528330427868249242012-02-08T11:45:15.818+02:002012-02-08T11:45:15.818+02:00Δεν θυμόμουν ότι δεν είχα απαντήσει στα 2 τελευταί...Δεν θυμόμουν ότι δεν είχα απαντήσει στα 2 τελευταία σχόλια! <br />Βαγγελιώ ευχαριστώ! Όντως το ρύζι μπαίνει με αυτό το σκοπό, αν και σπάνια βάζω!<br /><br />Κ. Ντένη, όσα θέλετε!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-80463502765492195872012-01-18T23:53:37.297+02:002012-01-18T23:53:37.297+02:00Να υπήρχε κι ένας τρόπος να περάσει απ τη ..φωτογρ...Να υπήρχε κι ένας τρόπος να περάσει απ τη ..φωτογραφία, εδώ απέναντι!<br />Θα τη φτιάξω όμως.<br />Αν τι για φέτα να έβαζα ξινομυζήθρα Κρήτης που είναι η αγαπημένη μου; τι λες Κική<br /><br />ΦιλιάΤατιάνα Καρύδηhttps://www.blogger.com/profile/14696915960383102199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-46853532888403605012012-01-17T17:28:16.625+02:002012-01-17T17:28:16.625+02:00Kική μου καλή σου μέρα.
Επειδή η σπανακόπιττα είνα...Kική μου καλή σου μέρα.<br />Επειδή η σπανακόπιττα είναι η αδυναμία μου μπορώ να έχω δύο κομμάτια; Σε χαρτί και στείλε μου τα.<br />Νάσαι καλάDennis Kontarinishttps://www.blogger.com/profile/10892574830314261401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-27975262101781474622012-01-16T22:14:30.575+02:002012-01-16T22:14:30.575+02:00Η πεθερά μου , μαστόρισσα στις πίτες, έβαζε πάντα ...Η πεθερά μου , μαστόρισσα στις πίτες, έβαζε πάντα μια χούφτα ρύζι σε χορτόπιτες, κολοκυθόπιτες, πρασόπιτες κλπ. Τραβά τα υγρά και δεν λασπώνει η γέμιση όπως γίνεται με άλλα υλικά. Λαχταριστή η πίτα σου!Vitahttps://www.blogger.com/profile/12697712007919316674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-74546708415544144392012-01-16T22:02:23.777+02:002012-01-16T22:02:23.777+02:00Ροδάνθη, κι εγώ είμαι υπέρ του σπιτικού, απλά δεν ...Ροδάνθη, κι εγώ είμαι υπέρ του σπιτικού, απλά δεν είναι εύκολο ανα πάσα στιγμή να το έχεις.<br /><br />Ελένη κι εμένα!<br /><br />Έλενα ευχαριστώ! Επίσης!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-59470722050243693822012-01-16T21:59:03.464+02:002012-01-16T21:59:03.464+02:00Μαρίνα κατευθείαν ε; Χαχα!
Σοφία, διπλάσια είναι ...Μαρίνα κατευθείαν ε; Χαχα!<br /><br />Σοφία, διπλάσια είναι πολλά για ταψί τάρτας. Αν θες περισσότερα, βάλε 1,5 δόση.<br /><br />Μάγδα, αν υπάρχει αλεύρι ολικής αλέσεως, πάρε αυτό και κοσκίνησέ το. Το αλεύρι 90%, είναι απλώς ολικής χωρίς το πίτουρο.kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-10663897306484518372012-01-16T21:55:09.059+02:002012-01-16T21:55:09.059+02:00Ελπινίκη κι εγώ!
Μαρί ευχαριστώ!
Dark chef, σου ...Ελπινίκη κι εγώ!<br /><br />Μαρί ευχαριστώ!<br /><br />Dark chef, σου έχω μυστικό επιτυχίας! :-) Όταν έχεις να κάνεις ζλυμη που δεν έχει μαγιά (άρα δεν σε νοιάζει η θερμοκρασία του νερού), βάλε ζεστό νερό και όχι χλιαρό. Βοηθάει να ανοίξει το φύλλο. Παραμένει ζεστό μέχρι να το ανοίξεις. Επίσης, μην τσιγκουνεύεσαι το λαδάκι στο ζυμάρι. Το κάνει έυπλαστο και τραγανό!<br /><br />Pela Sofi ευχαριστώ!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-91011607096311897312012-01-16T21:47:03.001+02:002012-01-16T21:47:03.001+02:00Λίλα χαχα!
Ελένη καλωσήρθες!
Θεανώ καλή εβδομάδα...Λίλα χαχα!<br /><br />Ελένη καλωσήρθες!<br /><br />Θεανώ καλή εβδομάδα!<br /><br />Ξανθή! χαχα! Για να μην βάλω τραχανά (μπλιαχ), έβαλα ρυζάκι αν και να σου πω την αλήθεια, στις πίτες προπτιμώ να μην βάζω τίποτα άμα έχουν χορταράκια!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-54494855832767086102012-01-16T20:50:16.214+02:002012-01-16T20:50:16.214+02:00Αντώνη, γι΄ αυτό εγώ βάζω συνταγές μετά τις 12! χα...Αντώνη, γι΄ αυτό εγώ βάζω συνταγές μετά τις 12! χαχα!<br /><br />Αγγελική, είναι και το φύλλο το άτιμο!<br /><br />Ελενίτσα, γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό καλέ;;;<br /><br />Μαριάννα ήρεμααα! χαχα!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-42511504601342090932012-01-16T15:20:19.081+02:002012-01-16T15:20:19.081+02:00Το πράσο όπου μπαίνει νοστιμίζει απίστευτα!
Καλή β...Το πράσο όπου μπαίνει νοστιμίζει απίστευτα!<br />Καλή βδομάδα Κική μου!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-91280111162299303642012-01-16T15:11:03.293+02:002012-01-16T15:11:03.293+02:00Deli,νοστιμιά μοναδική!
Μ΄αρέσει πολύ η γλυκιά γεύ...Deli,νοστιμιά μοναδική!<br />Μ΄αρέσει πολύ η γλυκιά γεύση του πράσου.<br />Φιλιά!elenihttps://www.blogger.com/profile/06868601627731893072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-45243262961983586312012-01-16T14:50:39.760+02:002012-01-16T14:50:39.760+02:00Μπράβο Κική τέλεια η πίτα σου κι εγώ είμαι υπέρ το...Μπράβο Κική τέλεια η πίτα σου κι εγώ είμαι υπέρ του σπιτικού φύλλου θα γραφτεί στο τεφτέρι μου,καλό μεσημέρι.Ροδανθηhttps://www.blogger.com/profile/04494758421886139420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-32518764111668991382012-01-16T13:53:33.212+02:002012-01-16T13:53:33.212+02:00Χρυσοχέρα μου Κική! Βλέπω τη ζύμη στη ψημένη πίτα ...Χρυσοχέρα μου Κική! Βλέπω τη ζύμη στη ψημένη πίτα και μου τρέχουν τα σάλια. Το εννοώ. Φαίνεται απίστευτο το φύλλο σου!<br />Σημειώνω την συνταγή για να την φτιάξω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το 90% στο αλεύρι. Εδώ δεν νομίζω να μπορώ να το βρω. Ακόμα κι αν υπάρχει, δεν νομίζω να αναγράφεται πουθενά πάνω στην συσκευασία το ποσοστό. <br />Η γέμιση επίσης φαίνεται πολύ ωραία. Εγώ πάντα στην My Little Expat Kitchenhttp://greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-79001844428572802962012-01-16T13:38:32.947+02:002012-01-16T13:38:32.947+02:00Υπέροχη είναι.Θα της πήγαινε αν έβαζα τη διπλάσια ...Υπέροχη είναι.Θα της πήγαινε αν έβαζα τη διπλάσια ποσότητα στα χορταρικά:Σοφίαnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-56419138086242222762012-01-16T13:08:53.897+02:002012-01-16T13:08:53.897+02:00Μόλις χτύπησα αλύπητα μία σπανακόπιτα!!!
Τι ωραίο ...Μόλις χτύπησα αλύπητα μία σπανακόπιτα!!!<br />Τι ωραίο φύλλο που έχεις κάνει!!!<br />Θα το επιχειρήσω κάποια στιγμή...Marinahttps://www.blogger.com/profile/00520968516423815745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-42604412870522719222012-01-16T12:35:52.021+02:002012-01-16T12:35:52.021+02:00Καλημέρα!! μμμμ...αυτή η πίτα τα έχει όλα και συμφ...Καλημέρα!! μμμμ...αυτή η πίτα τα έχει όλα και συμφέρει, γαλακτοκομικά, λαχανικά, ρύζι!! ΤΕΛΕΙΑ! θα δοκιμαστεί σίγουρα και πάραυτα! καλή εβδομάδαPela Farsiarotou, φιλολογος/καθηγητρια αγγλικων/ ειδικη παιδαγωγοςhttps://www.blogger.com/profile/01456448114762666616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-71798333513402482812012-01-16T11:10:08.675+02:002012-01-16T11:10:08.675+02:00Είναι πρωί ακόμα, αλλά ένα κομματάκι το ζήλεψα κι ...Είναι πρωί ακόμα, αλλά ένα κομματάκι το ζήλεψα κι εγώ!<br />Το ρύζι είναι μια καλή ιδέα για να τραβήξει τα υγρά της γέμισης χωρίς να χρειαστεί αβγό η πίτα.<br />Το φύλλο είναι δύσκολη υπόθεση, εγώ ακόμα είμαι στην αρχή. Έφτιαξα παρόμοιο φύλλο για μια πίτα στις γιορτές (αλεύρι, αλάτι, λάδι, ξύδι και χλιαρό νερό), αλλά η ζύμη δεν έγινε και τόσο μαλακή. Το άνοιξα στο τέλος, αλλά με πονούσαν τα χέριαparaxeno pirounihttps://www.blogger.com/profile/06056674053075686215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-15626680344139214722012-01-16T10:55:51.271+02:002012-01-16T10:55:51.271+02:00Εγώ λατρεύω τις πίτες και βλέπω ότι η δικιά σου εί...Εγώ λατρεύω τις πίτες και βλέπω ότι η δικιά σου είναι τέλεια. Έτσι την φτιάχνει η πεθερά μου όταν πάμε επίσκεψη και την τσακίζω!!<br />Φιλιά, καλή βδομάδα.mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-3285828463179021132012-01-16T10:17:29.074+02:002012-01-16T10:17:29.074+02:00Αγαπω σπανακοπιτα τοσο πολυ! Κι αυτη που ειναι και...Αγαπω σπανακοπιτα τοσο πολυ! Κι αυτη που ειναι και... ενισχυμενη μου κλεινει το ματι!Elpinikihttps://www.blogger.com/profile/09612735447895656354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-52507811405416233332012-01-16T10:05:40.089+02:002012-01-16T10:05:40.089+02:00Με τις πίτες έχω πάθος, είμαι ικανή να φάω ολόκληρ...Με τις πίτες έχω πάθος, είμαι ικανή να φάω ολόκληρο ταψί. Την Τετάρτη που πέρασε ήταν η μέρα της πίτας 4 φτιάξαμε!!!<br />Στην επόμενη μέρα της πίτας θα τη φτιάξουμε. Θα έλεγα τι άλλο μπορεί να προσθέσει κάποιος σε αυτή την πίτα αλλά είναι απαγορευμένη λέξη σε αυτή τη σελίδα!!χαχαχαχαχα ξέρεις εσύ.<br />Καλή βδομάδα!!Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-9396528409133468432012-01-16T09:47:26.253+02:002012-01-16T09:47:26.253+02:00Καλημέρα Κική!
Πω Πω μου άνοιξες την όρεξη με την ...Καλημέρα Κική!<br />Πω Πω μου άνοιξες την όρεξη με την πιτούλα σου!<br />Έλα, και εγώ κερνάω το κέικ για τον καφέ http://mammy-on-line.blogspot.com/2012/01/blog-post_16.html<br />Καλή εβδομάδα να έχεις...mammy on linehttps://www.blogger.com/profile/09464022019430026684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-37745748505848553442012-01-16T09:17:18.753+02:002012-01-16T09:17:18.753+02:00Καλημέρα!Η πίτα είναι τέλεια, συγχαρητήρια!Μου αρέ...Καλημέρα!Η πίτα είναι τέλεια, συγχαρητήρια!Μου αρέσουν πολύ οι πίτες με σπιτικό φύλλο.Καλή εβδομάδα!!!Elenihttps://www.blogger.com/profile/10169474466352429763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-11480620833745262592012-01-16T08:15:06.401+02:002012-01-16T08:15:06.401+02:00Αυτό λέω κι εγώ, καιρό είχες να βάλεις πιτούλα :))...Αυτό λέω κι εγώ, καιρό είχες να βάλεις πιτούλα :)))Lila Xagorarihttps://www.blogger.com/profile/11679693561434220236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-75882985701562551792012-01-16T03:44:43.705+02:002012-01-16T03:44:43.705+02:00ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩΩΩ!ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩΩΩ!Μαριάνναhttps://www.blogger.com/profile/16979982463482350632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-8261004568721815282012-01-16T01:20:29.558+02:002012-01-16T01:20:29.558+02:00Καταπληκτική,πίτα!!!!Αγαπημένο σπανάκι και αγαπημέ...Καταπληκτική,πίτα!!!!Αγαπημένο σπανάκι και αγαπημένο πράσο!Γειά στα χέρια σας!Καλό βράδυ!elenihttps://www.blogger.com/profile/06105765924164124275noreply@blogger.com