tag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post6743518757502075863..comments2024-03-23T20:19:24.809+02:00Comments on μικρή κουζίνα: Χοιρινό κότσι ψημένο σε μπύραkikihttp://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-10238727368786004572017-01-13T21:14:43.164+02:002017-01-13T21:14:43.164+02:00Να πάμε την επόμενη φορά ;)Να πάμε την επόμενη φορά ;)kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-12362747350122750452017-01-13T21:14:15.303+02:002017-01-13T21:14:15.303+02:00Ααααα θα το κάνω την επόμενη φορα για να κριτσινίσ...Ααααα θα το κάνω την επόμενη φορα για να κριτσινίσω κι εγώ την πετσούλα του! Θεεενκς!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-49238618917861168972017-01-13T16:54:13.374+02:002017-01-13T16:54:13.374+02:00Επειδή προτιμώ τη πετσούλα κριτσινιστή, ακολουθώ τ...Επειδή προτιμώ τη πετσούλα κριτσινιστή, ακολουθώ τη μέθοδο της αντίθετης όσμωσης. Περίπου όπως το κάνεις και συ (αργό ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά)στη λήξη του χρόνου το βγάζω από τον φούρνο για μισή ώρα ώστε να πέσει η θερμοκρασία του και στο μεταξύ δυναμώνω τον φούρνο στο φουλ (250)και ξανατοπεθετώ το κότσι για μισή ώρα στο δυνατό. Σούπερ νόστιμο! Μπράβο Κική.<br />Ιωάνναhttps://www.blogger.com/profile/14865408754975605508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-43630236021750210332017-01-11T22:59:47.023+02:002017-01-11T22:59:47.023+02:00Πω πω....θέλω κότσι!!!!!Πω πω....θέλω κότσι!!!!!mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.com