tag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post3694526305395621353..comments2024-03-23T20:19:24.809+02:00Comments on μικρή κουζίνα: Φαγκρί στη λαδόκολλα με πέστο ρόκαςkikihttp://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comBlogger34125tag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-92031362256478616382011-04-11T09:10:37.763+03:002011-04-11T09:10:37.763+03:00Θα είναι πολύ ωραίο με πατάτες Εγώ το έκανα με ζυμ...Θα είναι πολύ ωραίο με πατάτες Εγώ το έκανα με ζυμαρικά και άρεσε πολύ!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-75038680631850913512011-04-09T21:11:19.723+03:002011-04-09T21:11:19.723+03:00το εφιαξα και το φαγαμε σημερα.
μου αρεσε πολυ η π...το εφιαξα και το φαγαμε σημερα.<br />μου αρεσε πολυ η πικαντικη γευση σε συνδυασμο με τα φουντουκια που φερνουν στο γλυκο. μπραβο.<br />εγω το συνδυασα με κεφτεδακια τηγανιτα.<br />αλλα μαλλον παει καλυτερα με το ψαρι.<br />μου ηρθε επισης η ιδεα οτι θα ειναι ωραιο και επανω σε πατατες βραστες.<br />θα το δοκιμασω. αυριο, διοτι εφιαξα καποια ποσοτητα και μου εμεινε.Irenehttps://www.blogger.com/profile/05519309962417911546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-70391365804196263772011-04-06T00:10:06.437+03:002011-04-06T00:10:06.437+03:00καροτάκι, κάνε το πέστο για ζυμαρικά. Τορτελίνια, ...καροτάκι, κάνε το πέστο για ζυμαρικά. Τορτελίνια, ραβιόλια, κάτι τέτοιο!<br /><br />Νουνού, μερσί για τα τιπς! Μακια!<br /><br />Μάριον, καλά να είναι, βεβαίως, βεβαίως!<br /><br />Μαρία, είσαι από τις λίγες μάλλον! Χαχα!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-89348517276191028982011-04-06T00:08:37.913+03:002011-04-06T00:08:37.913+03:00great, δοκίμασέ το και πες μου! Καλά, τη βρίσκεις ...great, δοκίμασέ το και πες μου! Καλά, τη βρίσκεις να καθαρίζεις ψάρια; Άλλο και τούτο! :-)<br /><br />αχτίδα, ποτέ δεν είναι αργά!<br /><br />Μαράκι δεν είσαι φίλη του ψαριού ε;<br /><br />Δήμητρα, κάθε τόπος με τα καλά του!<br />Μη νομίζεις ομως ότι κι εδώ έχει πάρα πολύ ψάρι!<br /><br />μανουσίνα κι εγώ προτιμώ τα καθαρισμένα ;-)kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-72955641107626609282011-04-05T23:58:41.615+03:002011-04-05T23:58:41.615+03:00Μου αρέσει πολύ το ψάρι και γι' αυτό έχω καθαρ...Μου αρέσει πολύ το ψάρι και γι' αυτό έχω καθαρίσει άπειρα ψάρια.<br />Τα φτιάχνω πολλές φορές στη λαδόκολλα με φέτες ντομάτας και κρεμμύδι.<br />Η συνοδεία με σάλτσα πέστο μου άρεσε πολύ.<br />Φιλιά πολλάmari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-38830540004907478292011-04-05T19:27:12.004+03:002011-04-05T19:27:12.004+03:00Λαχταριστό το ψαράκι σου Κική μου
Κι εγώ στο καθά...Λαχταριστό το ψαράκι σου Κική μου<br /><br />Κι εγώ στο καθάρισμα χολένω λίγο..ας είναι καλά οι ψαράδες .χιχι<br /><br />Το πέστο ΄φαίνεται πολυ καλό <br /><br />ΦιλιάΜarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-76562134112715377552011-04-05T16:40:02.204+03:002011-04-05T16:40:02.204+03:00Καθώς δεν φτιάχνουμε κρέας παρά μόνο για καλεσμένο...Καθώς δεν φτιάχνουμε κρέας παρά μόνο για καλεσμένους, το ψάρι είναι πολύ συχνό. Αυτό δεν σημαίνει ότι το καθαρίζω κιόλας. Μέχρι γαύρο. Τα υπόλοιπα ή ο καλος ψαράς ή ο καλός αγαπημένος μου πούναι γρήγορος κι επιτήδειος. Όλα μου τάμαθε μα ξέχασε μια... τέχνη. Αυτή του καθαρίσματος ψαριού. Έτσι Κικόν μου δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι. Όταν το βρεις έτοιμο πάρτο και φτιάξτο έτσι ωραία που ξέρεις Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-33180805740334685652011-04-05T16:35:08.599+03:002011-04-05T16:35:08.599+03:00Εγώ όλο φοβάμαι οτι δεν είναι φρέσκα και οτι κάτι ...Εγώ όλο φοβάμαι οτι δεν είναι φρέσκα και οτι κάτι θα πάθω... Να σου πω, πολύ μάρεσε η πέστο ρόκας! Δεν ξέρω αμα την κάνω με το ψάρι, αλλά θα την κάνω γιατί το...''αγόρι'' μπορεί να τρώει ρόκα 24 ώρες το 24ωρο...donkey and the carrothttps://www.blogger.com/profile/16147333477680756377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-61629793153925240362011-04-05T08:55:16.091+03:002011-04-05T08:55:16.091+03:00Καλημέρα Κική μου.
Λατρεύω τα ψάρια, αρκεί να είνα...Καλημέρα Κική μου.<br />Λατρεύω τα ψάρια, αρκεί να είναι καθαρισμένα. Πάντα τα αγοράζω καθαρισμένα. Έχω καθαρίσει ψάρια μόνο όταν τα έχει ψαρέψει ο μπαμπάς... Θα δοκιμαστεί η πέστο σου!!!manousinahttps://www.blogger.com/profile/10911959413519484278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-57071700543603063422011-04-05T07:25:41.614+03:002011-04-05T07:25:41.614+03:00Καλημέρα Κική.
Εμείς εδώ τρώμε ψάρι...ότι μας φέρν...Καλημέρα Κική.<br />Εμείς εδώ τρώμε ψάρι...ότι μας φέρνουν φυσικά, δεν έχουμε μεγάλες επιλογές. Οτι μας λέει ο ψαράς...<br />Ρόκα έχω στον κήπο θα δοκιμάσω το πέστο.<br /> Φιλιάdhmhtrahttps://www.blogger.com/profile/05466760312951463416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-89810884468745623662011-04-04T23:33:47.425+03:002011-04-04T23:33:47.425+03:00Το ψάρι το λιγουρεύτηκα αν και δεν είναι και το κα...Το ψάρι το λιγουρεύτηκα αν και δεν είναι και το καλύτερο μου. Το πέστο ρόκας πολύ μου άρεσε:)mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-21978003846084221392011-04-04T22:47:07.635+03:002011-04-04T22:47:07.635+03:00Ψαράκι υπέροχο..τελικά όσο μεγαλώνω αγαπώ το ψάρι ...Ψαράκι υπέροχο..τελικά όσο μεγαλώνω αγαπώ το ψάρι περισσότερο ενώ αντιθέτως δεν τρώω σχεδόν ποτέ κρέας.ΑΧΤΙΔΑhttps://www.blogger.com/profile/04482882132861255372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-10390247369682161852011-04-04T19:50:50.978+03:002011-04-04T19:50:50.978+03:00αυτο το πεστο ροκας θελω να το δοκιμασω. μου κινει...αυτο το πεστο ροκας θελω να το δοκιμασω. μου κινει την περιεργεια.<br /><br />για τα ψαρια, εγω ειμαι η χαρα του ψαροπωλη. οποτε με βλεπει ανοιγει η καρδια του, διοτι εγω σχεδον απο ψυχαναγκασμο, τα ψαρια θελω να τα καθαριζω μονη μου!!!!!Irenehttps://www.blogger.com/profile/05519309962417911546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-1494668371035035372011-04-04T17:18:25.268+03:002011-04-04T17:18:25.268+03:00Ίριδα, εμένα ο σύζυξ δεν έχει τέτοια ταλέντα. Άσε ...Ίριδα, εμένα ο σύζυξ δεν έχει τέτοια ταλέντα. Άσε που δεν τα θέλει έτσι κι αλλιώς!<br /><br />Έλενα, εγώ από τότε που ανακάλυψα τα καθαρισμένα, τρώμε πιο συχνά! ;-)<br /><br />Νταρκ σεφ, ποιος λέει όχι σε φρέσκο; Αλλά μια χαρά είναι και τα κατεψυγμένα, ειδικά αν είναι και καθαρισμένα!<br /><br />Βιτα, σε κρούστα αλατιού το είχα κάνει από σένα (την τσιπούρα που έλεγα) και ήταν πολύ καλό.<br /><br kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-86021421080375079262011-04-04T17:13:14.285+03:002011-04-04T17:13:14.285+03:00Ειρήνη, χαίρομαι που συμφωνούμε! Κι εγώ τα ψαρικά ...Ειρήνη, χαίρομαι που συμφωνούμε! Κι εγώ τα ψαρικά δεν τα σιχαίνομαι τόσο (όχι όλα βέβαια).<br /><br />Ελπινίκη χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη!!!<br /><br />Μαριάννα, βρε πονηρό πλάσμα!!! χαχα! Εγώ έκανα κάτι άλλα με το κρέας που δεν μου άρεσε, αλλά δεν το λέω! Χαχα!<br /><br />Μαρίνα κι εμένα μ' αρέσει να το τρώω ζεστό καθώς το καθαρίζω!<br /><br />Λίλα, καλά...Οι γάτες κάνουν πάρτυ όποτε kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-17105314886460554392011-04-04T17:10:01.871+03:002011-04-04T17:10:01.871+03:00Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν ειμαι η μόνη που σιχαίν...Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν ειμαι η μόνη που σιχαίνεται το καθάρισμα των ψαριών. Νόμιζα ότι είμαι εξαίρεση! χαχα!<br /><br />Ελένη, και με τα διάφορα που βάζεις, μια χαρά θα γίνεται στη λαθόκολα!<br /><br />Πόπη, εύγε! Έτσι. Πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις με ψαράδες, κρεοπώληδες και συναφή επαγγέλματα! Χαχα! <br />Ευχαριστώ!<br /><br />Έφη, σε φαρόζ εχω. Κάνει; Χαχα!<br /><br />Πλεκτό εγκώμιο, kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-56050659017154312592011-04-04T16:30:50.573+03:002011-04-04T16:30:50.573+03:00Κική μου,εγώ πάλι έχω καλή σχέση με τα ψάρια και τ...Κική μου,εγώ πάλι έχω καλή σχέση με τα ψάρια και τον ιχθυοπώλη μου:)))Ωραιότατο το φαγκρί σου!όσο για την πέστο, με ρόκα έχω φτιάξει,αλλά φουντούκι δεν έχω βάλει ποτέ.Συνήθως βάζω κουκουνάρι ή καρύδι.Θα το δοκιμάσω όμως!Φιλιά!Leniahttps://www.blogger.com/profile/03176736849527037596noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-57325816870714064442011-04-04T16:20:15.569+03:002011-04-04T16:20:15.569+03:00Εμένα πάντα μου αρέσουν τα <> ψάρια.Οι σαρδέ...Εμένα πάντα μου αρέσουν τα <> ψάρια.Οι σαρδέλες,οι γόπες,ο παστός μπακαλιάρος.Δεν ξέρω γιατί αλλά τα βρίσκω πιο νόστιμα.Σόφηnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-16190616713483176292011-04-04T16:02:59.964+03:002011-04-04T16:02:59.964+03:00Αδιαφορώ παντελώς γιά το ψάρι (κάθε ψάρι...), βρίσ...Αδιαφορώ παντελώς γιά το ψάρι (κάθε ψάρι...), βρίσκω όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον το πέστο ρόκας!H.Constantinoshttps://www.blogger.com/profile/09851448198351413891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-78729033365530963212011-04-04T14:03:03.521+03:002011-04-04T14:03:03.521+03:00Χα χα όλες βλέπω το ίδιο πρόβλημα έχουμε με το καθ...Χα χα όλες βλέπω το ίδιο πρόβλημα έχουμε με το καθάρισμα... Όχι τόσο με το καθάρισμα του ίδιου του ψαριού, όσο με το καθάρισμα του νεροχύτη και των σκευών μετά... Έτσι πολύ συχνά το κάνω στη λαδόκολλα ή σε κρούστα αλατιού, ιδιαίτερα τα μεγάλα ψάρια. <br />Στο πέστο βάζω ασπρισμένα αμύγδαλα (ή κλασικά κουκουναρόσπορο). Ενδιαφέρουσα η εκδοχή με το φουντούκι.Vitahttps://www.blogger.com/profile/12697712007919316674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-42823307166773386492011-04-04T11:56:35.805+03:002011-04-04T11:56:35.805+03:00Ε, αν πω κι εγώ πως το καθάρισμα των ψαριών είναι ...Ε, αν πω κι εγώ πως το καθάρισμα των ψαριών είναι το καλύτερό μου, θα πω ψέματα. :)<br />Ευτυχώς όμως υπάρχουν και τα έτοιμα κατεψυγμένα/καθαρισμένα αν και τα φρέσκα φυσικά είναι τα καλύτερα.<br /><br />Το πέστο ρόκας γίνεται πολύ ωραίο, το έχω φτιάξει και χωρίς καθόλου τυρί, με καρύδι και μαϊντανό.<br />Θα γίνεται νοστιμότατο όμως και με φουντούκι!paraxeno pirounihttps://www.blogger.com/profile/06056674053075686215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-1461851330239057122011-04-04T11:39:19.413+03:002011-04-04T11:39:19.413+03:00Εμείς τρώμε ψάρι 2 φορές την εβδομάδα, είμαστε ψαρ...Εμείς τρώμε ψάρι 2 φορές την εβδομάδα, είμαστε ψαροφάγοι οικογενειακώς (ευτυχώς και τα παιδιά μου το αγαπάνε πολύ)<br />8 στις 10 φορές το αγοράζω καθαρισμένο από τον ευγενή ψαρά μας, αλλιώς παίρνω τα χεράκια μου και τα γαντάκια μου και αρχίζω το ... ξεκοίλιασμα!<br />Στην λαδόκολλα το ψάρι γίνεται πραγματικά νοστιμο, έχεις δίκιο!<br />Καλή βδομάδα Κικίτσα!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-81613095182249346452011-04-04T11:34:27.124+03:002011-04-04T11:34:27.124+03:00καλημέρααα!αγαπημένο ψάρι...
και το μόνο που τρωει...καλημέρααα!αγαπημένο ψάρι...<br />και το μόνο που τρωει ...η μικρή μου!!όσο για το καθάρισμα....χιχι ας ειναι καλα....ο ...συζυγος χιχι<br />καλή εβδομάδα!!!!...irida...https://www.blogger.com/profile/08497867216621744519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-49616194161039588672011-04-04T11:32:24.416+03:002011-04-04T11:32:24.416+03:00Τα ψάρια τα λατρεύω, τρώμε 2 φορές την εβδομάδα όλ...Τα ψάρια τα λατρεύω, τρώμε 2 φορές την εβδομάδα όλοι! Τα καθαρίζω στον κήπο κι έτσι γλιτώνω τη λάτρα, ότι πετάξω το τρώνε οι γατούλες! Ανακύκλωση που λένε! Πέστο ρόκας φτιάχνω κάθε χρόνο αλλά με αμύγδαλα, ωραία ιδέα το φουντούκι!<br />ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Lila Xagorarihttps://www.blogger.com/profile/11679693561434220236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-399472571755402364.post-35148469552537269232011-04-04T10:25:26.744+03:002011-04-04T10:25:26.744+03:00Το πέστο ρόκας πολύ μου άρεσε!!! Όσο για το ψάρι, ...Το πέστο ρόκας πολύ μου άρεσε!!! Όσο για το ψάρι, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η μυρωδιά στο σπίτι! Το καθάρισμα το κάνουν τα μαγαζιά πια, ακόμα και εδώ, και έτσι δε με απασχολεί πια! Στο φάγωμα πάντως το διασκεδάζω να το καθαρίζω και να το τρώω ταυτόχρονα, έτσι ζεστό και νόστιμο, μόλις το'χω βγάλει!!!Marinahttps://www.blogger.com/profile/00520968516423815745noreply@blogger.com